אוכל

(חדש על המדף)
סדרת קמחים חדשה – ''הסדרה הבריאה''

הסדרה כוללת 4 סוגי קמחים: קמח חיטה מלא 100%, קמח שיפון מלא 100%, קמח כוסמין מלא 100% וקמח חיטה כפרי, המיוצרים בטחינה דקה במיוחד

(חדש על המדף)
סדרת מוצרי דגנים חדשה: פתיתי דגנים. צילום: דרור קליש

חדש מעולם הבריאות של רפאל'ס - חברת רפאל'ס, יצרנית הגרנולה וחטיפי הדגנים המומחית, משיקה סדרת מוצרי דגנים חדשה: פתיתי דגנים – 7 מוצרי דגנים ללחמים, עוגות, עוגיות, שייקים, פשטידות ועוד. סדרת פתיתי דגנים של רפאל'ס כוללת פתיתי כוסמין מלאים, חיטה מלאה, שעורה מלאה, שיפון מלאים, שיבולת שועל מלאה (עבה), שיבולת שועל מלאה (דקה) ומיקס פתיתי דגנים. ישווקו באריזות 400 גרם, בכשרות מהדרין

נוצר ב-01.01.2016 12:01
(חדש על המדף)
ממרח חלוה של אחוה

אחוה משיקה ממרח חלוה בצנצנת חדשה, המכיל 50% טחינה גולמית - הממרח המומלץ כארוחת ביניים ובמהלך הלימודים

(חדש על המדף)
"פרי" free - סדרת חטיפי פירות קראנצ'ים וטעימים

השקה מיוחדת לחג ט"ו בשבט: "פרי free" – סדרת חטיפי פירות מיובשים בהקפאה – טעימים ומזינים, המכילים 100% פרי, ללא כל תוספות

(חדש על המדף)
פיתות מיני מאפיית נינה

אומנות הפיתה: מקלות פיתה בטעמים, פיתה קוקטייל-פיתות זעירות לקבלות פנים ואירוח יוקרתי, מאפים מגוונים - מאפיית נינה חוגגת 80 שנות אפיית ארטיזן של פיתות, החל מהפיתות הפשוטות האהובות על הציבור הישראלי, דרך חטיפי פיתה, פיתה קוקטייל למילוי קל בקבלות פנים ואירוח יוקרתי ועד לפיתה סופלאקי – בסיס מבצק פיתה עליו יוצקים תוספות המשמש למגוון מאפים. מאפיית נינה תשיק סדרת מוצרים חדשה בתחום המזון לאירוח ואפיה בתערוכת ישראפוד הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח, המהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום.

נוצר ב-12.11.2015 10:11
(חדש על המדף)

פקעות תה שנפתחות לפרחים מרהיבים בקנקן התה, חטיפי אנרגיה ובריאות חדשים העשויים מפירות: אננס, ליצ'י, אגס ובננה שמיובשים בתהליך "המראה" חדשני אשר מותיר את שלל הויטמינים בפרי. חברת Tea Shape תשיק סדרת מוצרים חדשה בתחום המזון הבריא בתערוכת ישראפוד הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח, המהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום, אשר יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.

(מתכונים)

מי לא היה רוצה לדעת להכין את החומוס המושלם? זה שיסחוט את מחמאות וישאיר את הטועמים פעורי פה ואתכם מלאי גאווה. ובכן, סודו של החומוס טמון בפשטותו, עמידה על כמה דגשים קטנים שיהפכו את החומוס שלכם לכזה שלא יפסיקו לדבר עליו, רק זיכרו: תניחו את החומוס לצד פיתה חמה, תקלפו בצל לבן, תתרווחו, תנגסו וחיוך של אושר יעלה על פניכם. אגב, במתכון הזה, שהוא קל, נוח ונפלא, ציינתי לשימוש בגרגירים מקופסת שימורים, אך יחד עם זאת חשובה מאוד פעולת שטיפת הגרגרים מנוזלי השימור ומי שמתעקש יכול להשתמש בחומוס מזן בולגרי ולהשרות אותו במשך לילה במים.

IMG 7448 33b48

המצרכים:

1/2 קילו גרגירי חומוס מקופסא (ובכך חסכתם את ההשריה)1/2 כפית אבקת סודה לשתיה1/4 כוס מיץ לימון300 מ״ל טחינה היונה/אל ארז200 מ״ל מים וכמה קוביות קרח1 כפית מלח

אופן הכנה:מעמידים סיר מלא מים על אש בינונית, מוסיפים אליו את הסודה לשתיה, מכניסים את הגרגרים ומבשלים כשעה עד לקבלת רכות מלאה ומרקם מתפרק (רצוי לכפות את הקליפות). זהו שלב קריטי שיקבע עם החומוס שלכם יהיה אוורירי ומלטף או בוצי וגרגירי. לאחר מכן מסננים ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים את המים והקרח (שמסייע לשמר את החומוס לאורך זמן, 2-3 ימים), את המלח והלימון. מוסיפים את הטחינה הגולמית בהדרגה תוך כדי טחינה. טועמים ומתקנים תיבול.

 

-דניאל רחמים הגיע לשלבים מתקדמים בתכנית הריאליטי הקולינארית "משחקי השף", צבר זמן מסך רב ובקלילות הפך לאהוד ביותר בקרב הצופים. מאז שזכה לחשיפה הגדולה ובעקבות העשייה הגדולה נחשב רחמים לשף הצעיר המבטיח בישראל. הוא משמש כיועץ קולינארי למסעדות ומסעדנים, מעביר סדנאות בישול מגוונות לקבוצות פרטיות ועסקיות והכל באמונה ש"אלוהים נמצא בפרטים הקטנים, גם באוכל".

*צילום המנה: ישראל ג'ושוע 

(מסעדות)

מרק חופשי/מרק חינם- כל יום, כל היום!

(חדש על המדף)

Forel_Shalem_1_798x800

חברת דגת הארץ משיקה פורל שלם טרי באריזה מיוחדת השומרת על הטריות והערכים התזונתיים – קל ומהיר להכנה, טעים ובריא