פטריות

(מחקרים)
כמהת המדבר, פטריית הכמהין המדברית

בכנס מחקרי יהודה ושומרון ב- 2 ביוני באוניברסיטת אריאל יציג פרופ' ירון שטרית: חומרי משיכה מופרשים ע"י 'פטריית הכמהין' והצמח הפונדקאי ליצירת שותפות ויחסי גומלין: חילופי אותות בין 'כמהת המדבר' לצמח 'שמשון יושב' נועד ליצור עסקה הדדית. תמיכת הפטרייה בהתפתחות הצמח וההפך מעלה את סיכויי הישרדותם בתנאי אקלים מדברי

(חדש על המדף)
פטריות של חוות תקוע במהדורה מיוחדת לחג

"חוות תקוע" משיקה לחג השבועות מהדורה מיוחדת וחגיגית של מארזי פטריות טריות בצירוף מתכונים נפלאים לחג

(תזונה וכושר)

"חוות תקוע", המשווקת פטריות וירקות מיוחדים, מציעה לקראת עונת החורף ג'ינג'ר טרי, הידוע בסגולותיו הרפואיות הרבות, ובמיוחד בהתמודדות עם מחלות החורף. את הג'ינג'ר ניתן לשלב במגוון תבשילים ומטעמים במטבח – תבשילי עוף ובשר, סלטים, משקאות ואף קינוחים.

(מתכונים)

פסטה מוקפצת עם פטריות שיאטקי, עגבניות צלויות ופקאנים - מתכון מיוחד באדיבות אינס שילת, כחלק מההתגייסות של "חוות תקוע" המגדלת פיטריות מאכל למאבק בסרטן השד. פיטריות ידועות כבעלות תכונות אנטי סרטניות

(מתכונים)

מרק פטריות כמהין שחורות עם אפונה ותרד בליווי רביולי ריקוטה או ברוסקטת ריקוטה - מתכון מיוחד של השף יונתן רושפלד, שיוגש ב"סעודת המאה" של רושפלד בערב הסילבסטר

(מתכונים)

פילה בקר ממולא במנגו, כבד אווז, פטריות אנוקי, בצל ירוק ורוטב צ'ילי סויה : מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים נוספים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה

(מתכונים)

פטריות פורטבלו ממולאות בסלט חומוס עם פלפל צהוב, בצל סגול ועגבניות חלוטות, על מצע יוגורט עיזים - מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה

(מתכונים)

פולנטה ברוטב פלפלים עם פטריות - מתכון בריאותי מיוחד, של שף קלאודיו פלסיאר, מתוך סדנת הבישול הבריא של בית הספר לבישול תדמור

נוצר ב-14.07.2011 03:07
(מתכונים)

סלט פטריות אפויות - מתכון מיוחד ומפתיע, לפיטריות שמפיניון מתובלות באפייה בתנור. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור

נוצר ב-29.05.2011 03:05
(מתכונים)

שמפיניון א-לה-גרק, מתכון מיוחד של השפית רלי שולמן ממסעדת אלגונקווין, לתבשיל פטריות ביין לבן וירק. "מדובר במתכון שאבי היה מכין לי ואהוב עלי ביותר" מספרת שף שולמן