מלון וולדורף אסטוריה ירושלים משיק את בר הקיץ - THE GARDEN TERRACE שהוקם על גג המלון ומשקיף על נוף ירושלמי עוצר נשימה. מנות מוקפדות בסגנון טאפאס ים תיכוני, בר משקאות וקוקטיילים עשיר ומקצועי, לבילוי מושלם של ערבי הקיץ. פתוח לקהל הרחב בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:00-23:00

כלים
  קרפצ'יו ורד הצלע של THE GARDEN TERRACE. צלם: שלומי כהן
קרפצ'יו ורד הצלע של THE GARDEN TERRACE. צלם: שלומי כהן

THE GARDEN TERRACE, בר הקיץ החדש של מלון וולדורף אסטוריה יפתח ב10 ביולי. המקום שמשקיף על קו הרקיע של ירושלים, תוכנן תוך שמירה קפדנית על האיכות המאפיינת את הרשת היוקרתית. את התפריט ל- THE GARDEN TERRACE בנה השף הראשי של המלון, איציק מזרחי ברק, עם מנות בר מוקפדות בסגנון טאפאס מהמטבח הים תיכוני. בבר, קוקטיילים ממרכיבים איכותיים, שנרקחו על ידי המיקסולוגים המומחים של המלון, ומבחר עשיר של משקאות יוקרתיים, מיושנים ומעושנים. חובבי הסיגרים, ייהנו מקולקציית סיגרים יוקרתית וייחודית למלון. THE GARDEN TERRACE פתוח לאורחי המלון ולקהל הרחב בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:00-23:00.

THE GARDEN TERRACE מעוצב בסגנון גן ים תיכוני, עצי זית מקומיים שהועלו במיוחד לגג המלון עם מנוף, פרחים ועציצים רבים מהדרים את המקום, רצפת דק מיוחדת ורהוט גן אקסקלוסיבי. המקום מואר בתאורה מוקפדת שתוכננה על ידי יועץ תאורה שנשכר במיוחד להענקת אווירה הרמונית והדגשת הפרטים הקטנים. במקום הותקנו מטבח ובר ליצירת חוויה 'חיה' לאורחים שיוכלו לצפות בהכנת המנות והקוקטיילים על ידי צוות הטבחים והברמנים של וולדורף אסטוריה ירושלים.

תפריט האוכל של THE GARDEN TERRACE מחולק לפי שלוש רמות מחירים (35 | 45 | 55) של מנות טאפאס מהמטבח הים תיכוני פרי יצירתו של השף הראשי של המלון, איציק מזרחי ברק.

מנכ"ל וולדורף אסטוריה, גיא קליימן: "THE GARDEN TERRACE, בר הקיץ החדש על גג וולדורף אסטוריה ירושלים, נפתח על מנת להגדיל את אפשרויות הבילוי לקהל הרחב בימי הקיץ. המטרה שלנו היא לאפשר לכלל אורחי העיר ירושלים ותושביה ליהנות מאיכות השירות והסטנדרטים הגבוהים של הרשת, גם לאלו שלא נמנים על אורחי המלון. אנו מאמינים כי THE GARDEN TERRACE יהפוך להיות למקום בילוי פופולרי בקרב הירושלמים , לבליינים מהמרכז ולכל מי שמחפש אופציית בילוי אקסקלוסיבית בעיר".

מה בתפריט:

35 ₪: גרוולאקס- איולי לימון, שמן זית וקרוטונים מוגש עם סלט צנונית | טורטיה חזה עוף- אבוקדו, סלסה עגבניות אש ועלי חסה פריכים | ממולאים- עלי גפן וחציל במילוי אורז, עשבי תיבול ובשר בקר

45 ₪: סביצ'ה דג ים- זיתי קלמטה, ליים, שמן זית, צ'ילי ועלי כוסברה | שוק וחזה עופיון על הפלנצ'ה- קרם בטטה, שאלוט וציר עוף מתקתק | סטייק בפיתה- חצילים קלויים, טחינה, עגבניות וסלסה חריפה | לחי עגל בבישול איטי- קרם ירקות שורש וציר עגל מצומצם

55 ₪: סרדינים טריים- כבושים במלח ים גס, שמן זית, פלפלים קלויים וזוקיני עם פרחי שומר | סשימי טונה אדומה וסלמון- פלחי הדרים, מלפפון צעיר, סלקים כבושים | ברזאולה טונה אדומה- אבוקדו, קרם וואסאבי וביביי מיקרו ראשד | באס על הפלנצ'ה- ארטישוקים צלויים ותבשיל עלי תרד | ספייריבס עגל- תפוח אדמה, קרם בטטה ועלי תרד פריכים | פיקט עגל בציפוי פנקו- תפוחי אדמה ראטה | ספייריבס טלה- קרם בטטה, בצלצלי אשלוט וציר יין מתקתק | חציל שרוף- טחינה, בשר טלה, צנוברים ופלפל חריפים | צלע טלה- רטטוי, קרם פלפלים ופסטו | מדליין אנטריקוט על הפלנצ'ה- תפוח אדמה ראטה וקונפי שום | סטייק טרטר על הפלנצ'ה- ביצת עין, איולי חרדל וירקות שורש | קובנא מוסר ים- בורגול, עגבניות, ארטישוק, עשבי תיבול וקרם טחינה | קרפצ'יו בר ים- מלח ים גס, שמן זית, פלחי צנונית, עגבניות שרי ומלפפון צעיר | כרובית על הגריל- קרם טחינה וסלסלה עגבניות | גספצ'ו שיכור עגבניות שרי- עלי ריחן וקרוטונים | סלט קיץ- עלים ירוקים, פלחי ,תפוח עץ, גרנד אפרסקים, שקדים לבנים, שמן זית וחומץ בלסמי | נקניקים מרגז- תבשיל חומוס, עגבניות, טחינה ופלפלים כבושים | מעורב ירושלמי- קרם שורשים, כוסברה, בצל ופלפלים חריפים אש | ברזאולה אנטריקוט בכבישה ביתית- מוגש עם לחם כפרי וחרדל דיז'ון | קרפצ'יו ורד הצלע- שמן זית, קונפי שום, איולי, עגבניות שרי ובייבי מיקרו | מהים- סרדינים, ברבונים פסטו, זיתי קלמטה וקרם כרובית | קובה נמוסיה- במילוי בשר בקר עם טחינת חצילים ולימון | דפי פילו במילוי טחול וחזה עוף | כדורי בשר בקר- בטמפורה בירה וקרם פלפלים

קוקטיילים:

עץ הדעת- וודקה אפרסק ווניל, ג'ינג'ר ותפוחים טריים ונגיעות אגוזי לוז | הקיווי האדום- מוודקה סיטרון, קואנטרו, מיץ רימונים ולימון בתוספת קיווי כתוש ושמנים אתריים מקליפות הדרים | קמפאריניה-תפוז, סוכר חום, קמפרי, לימון, מיץ תפוזים | פבלו-אננס, תפוח, קוארבו סילבר, טבסקו, מונין פסיפלורה | ספרינג בריז-נקטרינה, תימין, קטל וואן, אפרול, לימון, לימונדה, מונין אפרסק, מונין רימונים | הג'יני הירוק-מלפפונים, ג'ינג'ר כתוש ועלי בזיליקום טריים על בסיס ג'ין ומיץ לימון

מלון וולדורף אסטוריה, אשר נבנה על יסודותיו של מלון היוקרה המפורסם- מלון פאלאס בירושלים, נחשב לפרויקט המלונאי היקר ביותר בישראל עם עלות השקעה של כ- 150 מיליון דולר. במלון, אשר הינו מלון היוקרה הבינלאומי היחידי בירושלים, 226 חדרים, מתוכם 29 סוויטות, אולם נשפים מפואר, חדרי ישיבות משוכללים, מסעדות גורמה ורמת שירות ויוקרה שטרם נראתה בישראל. אשתקד נבחר המלון בתחרות מפתח הזהב לאחד משלושת מלונות היוקרה המעוצבים ביותר בעולם לשנת 2014.