קרואסונים, שושנים, רוגלעך ועוד מגוון מאפים: חברת "ענבי ציון" תשיק בתערוכת ישראפוד קרם שוקולד 35% חדש, של החברה האיטלקית. מדובר בקרם משובח לאפיה המתאים למילוי מגוון מאפים ובצקים ויעיל במיוחד למילוי קוראסונים. תערוכת ישראפוד נערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח, המהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום, אשר יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.

כלים

 בתערוכת ישראפוד 2015, המתקיימת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח המאורגן על ידי קבוצת שטיר, חברת ענבי ציון המתמחה בפיתוח מוצרים ותהליכי יצור מתקדמים בשוק המזון ובעיקר בתחום הפטיסרי, תשיק מוצר חדש בשם שוקו בייק.

מדובר בקרם שוקולד 35% משובח לאפיה, המתאים למילוי מגוון מאפים. קרם השוקו בייק החדש  יעיל במיוחד למילוי קוראסונים: הוא בעל תכונות מיוחדות, אשר מאפשרות להזליף את השוקולד ישירות לתוך הבצק, במקום להניח אצבע שוקולד ולקפל את בצק הקוראסון מעליה. התוצאה היא שהשוקולד לאחר האפייה נשאר יציב ויפה, ממש כמו אצבע שוקולד, שומר על קראסט מושלם, פריך ואוורירי. מדובר במוצר חסכוני וייחודי: חוסך זמן עבודה, ונותן תוצאה איכותית ולא פחות חשוב – בעלת טעם מושלם...

"ענבי ציון" הינה חברה מובילה בייצור חומרי גלם עבור תעשיית המזון, מומחית בפיתוח מוצרים ותהליכי יצור מתקדמים. החברה שמה לה למטרה לפתח ולקדם את שוק הפטיסרי בישראל. כחלק ממגמת פיתוח והרחבת סל המוצרים, החלה החברה בחודשים האחרונים לייבא באופן בלעדי ממגוון מוצרי מותג הפטיסרי הוותיק ". "ענבי ציון" בחרה בשלב זה לייבא 4 סדרות שהן המשמעותיות ביותר בקטגוריות הפטיסרי: בסיסים, קרמים, ציפויים ושוקולדים.

על מנת לעשות שימוש נכון, מדויק ומקורי בחומרי הגלם שהחברה מציעה, החלה "ענבי ציון" לקיים סדנאות מקצועיות, בהנחיית השף קונדיטור ערן שוורצברד. סדנאות אלו מאפשרות כאמור שימוש מדויק ויצירתי בחומרי הגלם וכן שיח מפרה, מקצועי ומלמד בין מגוון המשתתפים בסדנאות.

בביתן של ענבי ציון בתערוכת ישראפוד, יוצגו מגוון קינוחים מבוססים על חומרי הגלם של ענבי ציון ובביתן יעמדו לשירות המבקרים בתערוכה צוות מחלקת השיווק והמכירות של ענבי ציון, צוות מחלקת הפיתוח והשף קונדיטור ערן שוורצברד על מנת לתת הסבר על מגוון הקינוחים, אופן השימוש בחומרי הגלם ולהעניק תמיכה והסבר מקצועי לכל שאלה. הקינוחים הינם פרי עיטו של השף קונדיטור ערן שוורצברד, ונעשו באדיבות צוות הקונדיטורים המקצועי של "נטלי פלוס".

שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 32 יתקיים ב-24 - 26  בנובמבר בגני התערוכה, תל אביב.

4 תערוכות מקצועיות יתקיימו במקביל:

ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.

Bake & Cake - התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות.

הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל

קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

שבוע תעשיות המזון והאירוח מאורגן על ידי קבוצת שטיר, אחת החברות המובילות בארץ בתחום התערוכות המקצועיות, בחסות משרד הכלכלה ולשכת המסחר תל אביב והמרכז, בגני התערוכה בת"א.שבוע תעשיות המזון והאירוח מהווה את הבמה המרכזית למפגש מקצועי בו נרקמות עסקאות ונוצרים קשרי מסחר בין יצרנים ויבואנים בתחום המזון והמשקה לבין אנשי הענף המייצגים את השוק המקצועי והמוסדי, השוק המאורגן והשוק הפרטי כמו גם למידה והעשרה.

 שבוע המזון | 24 - 26 בנובמבר2015 | גני התערוכה תל אביב

 שעות פתיחת התערוכה:ימים ג'-ד' – 12:00 – 20:00, יום ה' – 10:00-18:00

הזמנות לקהל מקצועי בלבד. לקהל הרחב – כניסה – 100 ₪.