הפינוק החדש של המאיון העליון – ארוחה באלף ש"ח לסועד בביתו של שף פרטי. במהלך התקופה האחרונה צבר שטרן מוניטין רב בקרב לקוחות המעוניינים בארוחת גורמה תפורה לטעמם, בדירה פרטית. השירות הייחודי מאפשר לאנשי עסקים הרוצים לסגור עסקאות רציניות לדבר בחופשיות מבלי לחשוש מזליגת מידע לידי המתחרים, ולזוגות או קבוצות חברים לקיים בילוי מהנה ולא שיגרתי בשקט ומבלי להמתין בתור.

כלים

לאחרונה החליט שטרן להשיק תפריט חדש, המיועד ללקוחותיו אניני הטעם ובעלי הממון – ארוחה באלף ש"ח לסועד. התפריט המוצע בארוחה הוא פרי מחשבה מוקפדת על צירופי טעמים ומרכיבים ייחודיים – ארוחה של 5 מנות כפולות, כל מנה מוגשת עם יין יוקרתי אחר, אשר הותאם בקפידה לטעמה של המנה. בנוסף, הארוחה כוללת מבחר לחמים, ממרחים ושתייה קלה, וניתנת להתאמה אישית לטעמו של כל סועד וסועד.

תפריט האלף

מנת פתיחה:

שמפנייה Pommery או Moët & Chandon

בליווי מבחר מתאבנים כמשעשעי חיך

מנה ראשונה:

מרק קר של עגבניות שמש ישראליות

ריזוטו פיטריות פורציני, פרמזן ורוטב פיטריות כמהין המוגש עם יין

Pelter, Sauvignon Blanc 2006

מנה שנייה:

רביולי קר של ג'מבו שרימפס, אבוקדו וקצף פירות ים

פילה של דג לוקוס בציפוי קראנצ'י של קרוטוני לחם לבן, תבשיל תרד מתובל קלות

ורוטב ויניגרט חמצמץ של צלפים וקורנישון, מוגש עם יין

Bouchard+Aine, Chablis 2005

מנה עיקרית:

אוסובוקו טלה שבושל ארוכות בירקות שורש מזוגגים, תבשיל עדשים וכוסברה טרייה קצוצה

ורוטב יין אדום

מדליון פילה בקר במעטפת עלי פטרוזיליה מוגש עם פולנטה כרובית עדין, רוטב ציר בקר. מוגש עם יין Pagau Chateauneuf du Pape, 2004

מבחר קינוחים

עוגת גבינה קינמון, טוויל פרג, גאנש שוקולד לבן על טארט שוקולד בלגי עשיר,

יוגורט פירות מיובשים, קרם ברולה לאבנדר, קרמבו לימון,

מרק פירות יער וקרם תותים, גלידת גזר ומי ורדים, מוגש עם יין

Yalumba, Late Harvest 2005

קפה/תה