מתכון פסטה בחמאת כורכום וצנוברים, מאת: נעמה רן
"חוות תקוע" משיקה שורש כורכום טרי וארוז. הכורכום הוא אחד מצמחי התבלין הנחקרים בעולם, אשר ביכולתו לטפל ולמנוע מגוון בעיות בריאותיות
"חוות תקוע", המשווקת פטריות וירקות מיוחדים, מציעה לקראת עונת החורף ג'ינג'ר טרי, הידוע בסגולותיו הרפואיות הרבות, ובמיוחד בהתמודדות עם מחלות החורף. את הג'ינג'ר ניתן לשלב במגוון תבשילים ומטעמים במטבח – תבשילי עוף ובשר, סלטים, משקאות ואף קינוחים.
חוות תקוע" מציעה מתכון נהדר להכנת מרק בניחוח תאילנדי. המתכון באדיבות השף עופר אסלן
יענקלה תורג'מן, שף מסעדת 1868 בירושלים, מזמין את לקוחות המסעדה, וחובבי אוכל, לסיור קולינרי אזורי בהרי ירושלים. תורג'מן, שמציג ב- 1868 מטבח אזורי, העושה שימוש בתוצרת מקומית ועונתית, יוביל את המסיירים אל המיטב של התוצרת באזור יהודה וירושלים. הסיור יחל ביקבי צרעה ויסתיים ב 1868, בארוחת צהריים ובה מנות המכילות את חומרי הגלם המקומיים, שיוצגו בסיור