טאפאס

(חדשות הקמפוס)

פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, הגיעו לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה שנערכה בשבוע שעבר בעיר וולדוליד בספרד

(מתכונים)

גלילות זוקיני (קישואים) בממרח עגבניות מיובשות וטאפנד זיתים, כולל מתכון ביתי למימרח עגבניות מיובשות ומתכון לטאפנד. מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפאס זה ואחרים לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה שנערכה בשבוע שעבר בעיר וולדוליד בספרד

(מתכונים)

סביצ'ה מוסר ים בענבים, רימון וצ'ילי - מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן  ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפאס זה ואחרים לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה שנערכה בשבוע שעבר בעיר וולדוליד בספרד