מד חום לבשר זהו מוצר חובה עבור כל מי שרכש מעשנת. על מנת שהבשר המעושן שאתם מכינים יוכל להגיע לרמת הצלייה המדויקת מבלי שתהיו במתח שמא קורה משהו לבשר הנצלה לו בפנים בתוך המעשנת.
הכנת בשר על האש, היא מסורת וותיקה ואהודה בקרב הישראלים. לעיתים הם עושים זאת בפינת הברביקיו שבחצר ביתם הפרטי, ולעיתים הם מעדיפים שכמה שיותר אנשים יזכו לצפות במראה מרהיב ומיוחד – כיצד הם מנפנפים בפארקים ומקומות ציבוריים מעל המנגל. ישנם כאלה שהפכו זאת לא רק להרגל, אלא גם למקצוע. מה עוד אפשר לעשות בשבתות חמימות חוץ מלנפנף מעל האש? מעבר לפן ההומוריסטי, בהחלט נדרש ידע להכין בשר בדרך זו.