כנפיים בצ'ילי ודבש יכולות להיות מנה בארוחה וגם נשנוש מול הטלוויזיה. עד שתחליטו איך לאכול אותן, אנחנו נדאג לכם למתכון שילמד אתכם איך להכין אותן. המתכון שלפניכם באדיבות מסעדת קנקון השוכנת בתוך מתחם הקוליאנרי באשדוד.
חציל הוא אחד הירקות האהובים על הטבעוניים ולא בכדי הוא פשוט ונוח להכנה וקשה שלא לאהוב אותו. חציל הינה מנת פתיחה מעולה וקלילה המלווה בטחינה, צנוברים ולחם הבית. המתכון שלפניכם באדיבות השף סימו בן חובל מהמסעדה הגיאורגית "פטרה" הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד. מתאימה לכל סוגי הארוחות.