בוגרי שנקר מעצבים קולינריה: סט כלי בישול מסורתיים, אפליקציה להזמנת משלוחים, ספר בעקבות 5 מאכלים ישראליים, תדמית למשאית מיצים, מרכז לאפיה וגידול מחמצות, פאב המשמש ללימוד שפות זרות, מיתוג לשמן זית ישראלי, בית קפה מולקולרי - כל זאת ועוד בתערוכת הבוגרים השנתית של בוגרי שנקר
מסעדות
אליפות עוגות השמרים הגדולה בישראל יוצאת לדרך
כ-25 אופים ישראלים יתמודדו במשך יומיים באליפות אפיית עוגות השמרים, במסגרת אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ותערוכות ישראפוד ו- Bake & Cake בגני התערוכה בתל אביב - האירוע המקצועי המרכזי של כל תעשיות המזון והאירוח בישראל, בארגון ובייזום קבוצת שטיר בתאריכים 24-26 לנובמבר 2015.
מסעדת פטרה תפעל כרגיל בערב ליל הסדר ובמהלך החג
מסעדת "פטרה", (חוף הקשתות, אשדוד) תפעל בערב ליל הסדר ולאורך כל ימי החג - כרגיל.
המסעדה המתמחה באוכל גיאורגי ואירופאי, חרטה על דגלה מנות ייחודיות מהעולם הקולינארי הרחב של גיאורגיה, לרבות החצ'פורי המפורסם של פטרה במילויים שונים (גבינות, שעועית אדומה, גבינות ופירות ים), אצ'רולי - חצ'פורי עם ביצת עין, צ'יבורקי, חינקלי, תבשילים שונים: צ'קפולי, אוסטרי סליאנקה, צ'נחי ועוד.
בנוסף, התפריט של השף הראשי והבעלים, סימו בן חובל, מגוון וניתן למצוא בו מרקים (חרצ'ו-מרק גרוזיני, דגים, סרטנים, פטריות, בצל) לצד פטריות מוקפצות ברוטב (שמנת/פטריות/טריאקי), מיקס פירות ים, סטייק אנטריקוט ברוטב שום ויין או שמנת, דואט פילה בקר וכבד אווז, לברק ברוטב שמנת פטריות, לברק פירות ים, סטייק סלמון ברוטב שמנת פסטו ועוד.
מומלץ להזמין מקומות מראש בטל' 08-8651610. כתובת מסעדת פטרה: רח' מפקורה 1, חוף הקשתות אשדוד: פתוח בכל ימות השבוע בין השעות 9:00-01:00.
פיצה בירושלים
בעולם המודרני, אנו נדרשים לשעות עבודה רבות. לא בהכרח בגלל שבאמת צריך, אלא בגלל שכך הבוס אמר, או בגלל שככה מקובל או בגלל... עשרות סיבות אחרות – מקובלות יותר או פחות, נכונות יותר או פחות. בתווך הזה של הזמן הפנוי שעוד נותר לנו, אחרי שעות העבודה הרבות והמתישות, אנו נדרשים לבשל, לעצמנו ולאהובינו. לבשל? מישהו אמר לבשל?
לבשל! לא כולנו יודעים כיצד לעשות זאת, ולא תמיד יש כוח. לכן יש את פיצה ירושלים – המתכון הפותר את בעיות צרכי הבישול. כאשר מזמינים פיצה ירושלים, אין צורך לבשל (וכמובן אין צורך לדעת לבשל). מרימים טלפון ומזמין פיצה ירושלים – קטנה, בינונית או גדולה, עם או בלי תוספות (אחחח... תוספות של עגבנייה, בצל וגבינה בולגרית גורמות לי לריר בעודי כותב את הטקסט הזה, שלאחריו, וודאי שלא אעשה כל דבר אחר, מלבד לגשת לסניף הקרוב של פיצה ירושלים, ולהזמין לי מגש מצודד של פיצה עשוית בצק פריך, עדיף מקמח מלא, עם שכבת גבינה כפולה מטופו, המון פטריות, ותוספת של עגבניות טריות).
פיצה – גם בשביל אירוח
הגיעו אורחים? מי אמר שצריך לבשל? עזבו שטויות, הלהיט החדש בן ימינו – זה להרים טלפון לסניף פיצה ירושלים, ולהזמין 5 מגשי פיצה, שישביעו את האורחים יותר מכל ארוחה מושקעת, שכדי להכינה יידרשו זמן וכסף (ובכלל, למי בימינו יש עדיין את התושייה לחתוך ירקות לסלט? נו באמת). תוכלו להזמין 5 מגשי פיצה עם צירופים שונים של תוספות, כדי להקטין את הסיכוי שמי מהאורחים לא יהיה מעוניין בפיצה המדהימה שיכולה להגיע אליכם עד הבית, בכל מזג אוויר.
השליח של פיצה ירושלים
דיברנו על פיצה ירושלים, שיכולה להגיע אליכם עד הבית, על-ידי השליח המבורך, שעושה דרכו על הקטנוע המקרטע בדרכים העקלקלות, רק כדי שהפיצה תגיע לפתח ביתכם, שלמה, חמה, מהבילה, מגרה, משביעה, שמנונית, שומנית ועוד כהנה וכהנה תיאורים שהדף לא יוכל להכיל.
השליח היקר של פיצה ירושלים אך מעוניין להרוויח את לחמו בכבוד; אז נכון שהוא אינו זוכה מן ההפקר במשכורת הבסיסית שהוא מקבל מדי חודש בחודשו על-ידי הנהלת סניף פיצה ירושלים בה הוא עובד בכדי לכלכל את לימודיו, ביתו, שכר הדירה וההוצאות ועוד – ובכל זאת, ראוי וכדאי להעניק לשליח פיצה ירושלים טיפ הולם, בתור הערכה לכך שעשה הכל כדי שהפיצה תגיע באופן שלם ומושלם לביתכם, ללא עיכובים מיותרים, כדי שאתם תוכלו להיכנס למסע ענוג של בליסת משולשי פיצה מבורכים, שהוכנו באהבה מלאה ואמיתית.
כמו תמיד, גם פיצה ירושלים, טעימה ככל שתהיה, לא מומלץ לאכול סמוך מדי לעת השינה, שהרי על הגוף לבצע הליכי עיכול, ולא כדאי שתהליך זה יבוצע תוך כדי תנמה – מה שיפריע לכם להירדם בקלות ויהפוך את שנתכם לנודדת, ברמה כזו או אחרת.
הדפסת פנקסי קופונים
פנקסי קופונים עתידים למנף את הפעילות העסקית ולהגדיל את מחזור המכירות לעיתים באופן משמעותי. בשנים האחרונות אנו עדים להתפתחות גדולה בתחום הקופונים, כך שצרכנים רבים מבצעים בדיקה מקדימה ומחפשים אחר קופונים, הרבה לפני שהם ממהרים לשלוף את כרטיס האשראי. הקופונים באמצעותם אתם בוחרים לשווק את בית העסק שלכם יכולים להיות מחולקים בהתנהלות שבשגרה ומאידך הנכם יכולים להנפיק קופונים בהתאם למבצעים ספציפיים או אירועים מיוחדים, בין היתר בתקופת החגים, כמתנות ללקוחות ביום הולדתם ועוד. כל עוד תפנקו את לקוחותיכם בהטבות והנחות, כך תצליחו לגרום להם לחזור אל בית העסק שלכם ו"למנוע" מהם לחפש מתחרים אשר מציעים את אותם המוצרים במבצעים.
שף תאכל מונדיאל - 12.6.14-13.7.14
כ- 40 מסעדות וברים ברחבי הארץ יציעו למשך חודש המונדיאל הנחות משתלמות במיוחד בזמן שידור המשחקים. המסעדות המשתתפות בפסטיבל, יציגו את המשחקים על גבי מקרנים שיעניקו לצופים חווית כדורגל חגיגית וטעימה במיוחד.
במהלך משחקי המונדיאל, יציעו המסעדות המשתתפות בפסטיבל הנחות מיוחדות. כך למשל, מסעדת דרבי בר דגים, תציע ארוחה מלאה הכוללת מנה ראשונה, מנה עיקרית ומשקה אלכוהולי ב-75 ₪ בלבד.
מסעדת עד העצם, מציעה לאוהדי הכדורגל המבורגר עד העצם ב-35 שקלים בלבד, 1/3 בירה גולדסטאר ב-14 שקלים ונסטי ללא הגבלה ב-13 ש"ח בלבד.
במסעדת ננה בר יציעו לסועדים בזמן משחקי המונדיאל מנות במחירים מיוחדים ו-שליש בירה מהחבית במתנה. בין המנות שיוצעו במהלך הפסטיבל בננה בר: כריך רוסטביף פתוח עם איולי ובצל סגול במחיר מבצע של 50 שקלים בלבד והמבורגר מבשר בקר ב-55 שקלים.
בבר "הספסל" ברמת-גן ייהנו צופי המונדיאל מ-15% הנחה על כל המנות והמשקאות.
מסעדת "אדיסון" ברעננה, תציע לצופים במשחקי המונדיאל במסעדה מגוון רחב של טאפסים ב-25 שקלים בלבד. בין מנות הטאפסים שיוצעו במחיר מיוחד: פטה כבד, סיגר טלה בגספצ'ו, קבב טלה, קרפצ'יו בקר ומנות רבות נוספות. במסעדת BABA YAGAברחוב הירקון יוצע מגוון רחב של מנות ובירה מהחבית במבצע 1+1 במיוחד לרגל פסטיבל שף תאכל מונדיאל.
טל נחמיה, מנכ"ל שף תאכל: "הפסטיבל הגיע מתוך הבנה של הצורך והרצון של אוהדי כדורגל לצאת ולראות את המשחק בבר או במסעדה בלי לקרוע את הכיס. הפסטיבל יאפשר להם גם לראות את המשחקים בבר או מסעדה, עם אווירה של חגיגת כדורגל ועם הנחות משתלמות במיוחד".
רשימת המסעדות המשתתפות בפסטיבל:
אזור |
שם המסעדה |
כתובת (רחוב ומספר) |
כשר ? |
טל במסעדה |
צפון והשרון |
אדיסון |
אחוזה 282, רעננה |
073-7586053 |
|
צפון והשרון |
וייטהול הרצליה |
משכית 35, הרצליה פיתוח |
073-7586063 |
|
צפון והשרון |
יאמטויה |
בני ברית 6, הוד השרון. |
073-7586150 |
|
צפון והשרון |
קולומבוס |
שנקר 2, הרצליה פיתוח. |
כשר |
073-7586196 |
צפון והשרון |
DUBLIN |
שנקר 4, הרצליה פיתוח |
073-7586054 |
|
צפון והשרון |
עד העצם הרצליה |
אבא אבן 5, הרצליה פיתוח |
073-7586182 |
|
צפון והשרון |
באגסי מלון |
המנופים 8, הרצליה פיתוח |
073-7586071 |
|
צפון והשרון |
אתניקה |
שנקר 7, הרצליה פיתוח |
073-7586147 |
|
צפון והשרון |
קיוטו |
שנקר 7, הרצליה פיתוח |
073-7586192 |
|
מרכז |
BABA YAGA |
רח' הירקון 12, תל אביב. |
073-7586112 |
|
מרכז |
דרבי בר דגים |
יגאל אלון 96, תל אביב. |
מהדרין |
073-7586089 |
מרכז |
הוגו |
יחזקאל קויפמן 6, מתחם התחנה תל אביב. |
073-7586195 |
|
מרכז |
ננה בר |
אחד העם 1, תל אביב. |
073-7586159 |
|
מרכז |
הספסל |
ביאליק 26 רמת גן |
073-7586177 |
|
מרכז |
קאזה ראשל"צ |
משה בקר 12, ראשל"צ. |
073-7586161 |
|
מרכז |
BIN281 |
דיזינגוף 281, תל אביב |
073-7586169 |
|
מרכז |
MATE |
דיזנגוף 226, תל אביב |
073-7586055 |
|
מרכז |
MATE |
קינג ג'ורג' 50, תל אביב |
073-7586055 |
|
מרכז |
MATE |
ויטל 2, תל אביב |
073-7586055 |
|
מרכז |
MATE |
השחם 28, פתח תקוה |
073-7586055 |
|
מרכז |
FRAME |
ראול וולנברג 2, תל אביב |
073-7586163 |
|
מרכז |
אוסקר ויילד |
השחם 36, פתח תקוה |
073-7586056 |
|
מרכז |
BISTRO 45 |
קוגל 45, חולון |
כשר |
073-7569346 |
מרכז |
דאנסינג קאמל |
התעשיה 12, תל אביב |
073-7586058 |
|
מרכז |
פריינדס אנדרגראונד |
אבן גבירול 30 |
073-7586060 |
|
מרכז |
קקאו ראשל"צ |
משה בקר 16, ראשל"צ |
073-7586059 |
|
מרכז |
שיין אנד שארפ |
יגאל אלון 65, תל אביב |
073-7586165 |
|
מרכז |
פיצ'רס |
בת עמי 3, יפו |
073-7586051 |
|
מרכז |
ספגטים שיכון דן |
פנחס רוזן 72, תל אביב |
073-7586065 |
|
מרכז |
ארץ עיר |
הברזל 34, תל אביב |
כשר |
073-7586069 |
מרכז |
שטרן 1 |
רח' שטרן 1, תל אביב |
073-7586081 |
|
מרכז |
שלותא |
האנגר 28, נמל תל אביב |
073-7586077 |
|
מרכז |
פיקוק בר |
מרמורק 14, תל אביב |
073-7586082 |
|
מרכז |
קלימרה |
מחסן 1, נמל יפו |
073-7586180 |
|
ירושלים והדרום |
לה בוקה |
עמק רפאים 46, ירושלים |
כשר |
073-7586138 |
ירושלים והדרום |
עד העצם איירפורט |
איירפורט סיטי, קרית שדה התעופה |
073-7586114 |
|
ירושלים והדרום |
לורנס |
הבנאים 10, אשדוד |
073-7586061 |
|
ירושלים והדרום |
צ'וראסקו |
הבילויים 7, גדרה |
כשר |
073-7586167 |
בפעם ה-17: שף תאכל: 70 מסעדות. 5250 מנות. 84 שקלים.
פסטיבל שף תאכל ה-17 יוצא לדרך במתכונת חורפית והוא יתקיים
בתאריכים 23.1.14 – 12.1.14
שף תאכל נוסד לפני 9 שנים ומקיים שני פסטיבלים בשנה – חורף וקיץ. הרעיון שמאחורי הפסטיבל הוא לספק לקהל הרחב ארוחות במחירים אחידים בשורה של מסעדות בכל רחבי הארץ. למעלה מ-70 מסעדות מובילות לוקחות חלק בפסטיבל הקרוב ויציעו ארוחות מלאות במחיר של 84 שקלים לסועד למשך 11 ימים.
הפסטיבל ה-17 יפתח את פעילות 2014 של "שף תאכל", שנה שבמהלכה מתוכננים גם פסטיבל אוכל טבעוני, השקת אפליקציה ייחודית ובה הטבות במסעדות מובילות ועריכת פסטיבל אוכל כשר בפעם החמישית לאור ההצלחות הקודמות.
שיתוף הפעולה בין המסעדות מוביל לעליה ממוצעת של 20% בטרפיק לכל אחת מהן, הן בעקבות המחירים האטרקטיביים והן בזכות קמפיין פרסום ויחסי ציבור סביב הפסטיבל.
טל נחמיה, מנכ"ל ויוזם "שף תאכל" מספר: "במקור היוזמה נבעה מתוך רצון לפעול לקידום שוק המסעדנות בישראל ובפרט המסעדות הקטנות. לאורך השנים גדלה משמעותית כמות הישראלים שנוהגים לצאת לאכול במסעדות על בסיס קבוע והפסטיבל הפך לאקט צרכני מובהק שמאפשר לקהל לאכול טוב במחירים שווים לכל כיס".
בין המסעדות שמשתתפות במיזם:
צפון והשרון:
JOYA רמה"ש- סוקולוב 66, רמה"ש- 03-5477999
OCEAN- משכית 20, הרצליה פיתוח- 09-9517295
אגו חיפה- שד' הנשיא 109, מרכז פנורמה, חיפה- 04-8372771
אדיסון- אחוזה 282, רעננה- 09-7743131
אדיסון ספוט- אחוזה 83, רעננה, 09-7733125
אוונגרד – הברזל 3, תל אביב, 03-6480082
אלפרדו רעננה- רח' הנשר 1, רעננה- 09-8853508
אסיה מוניקה- רח' הרקון 2, מתחם שרונים, הוד השרון- 09-7465353
אתניקה- שנקר 7, הרצליה פיתוח- 09-9511177
בני הדייג- יורדי ים 1, הרצליה פיתוח- 09-9557387
בני הדייג חדרה- מפרץ כפר הים, חדרה, 04-6444564
ג'קו- גיבורי ישראל 7, פולג, נתניה- 09-8652878
הספסל – ביאליק 26 ר"ג, 052-6816086
וייטהול הרצליה- משכית 35, הרצליה פיתוח- 09-9580402
יאמטויה- בני ברית 6, הוד השרון- 09-7407554
מנצ'יני- המנופים 8, הרצליה פיתוח- 09-9505020
עד העצם הרצליה- אבא אבן 5, הרצליה פיתוח- 09-9503138
פורנלו- המעלית 6, קדימה, 09-8911636
קולומבוס- שנקר 2, הרצליה פיתוח- 09-9589880
קונפי- יפה נוף 111, חיפה- 04-8350806
ריבר רעננה- אחוזה 282, רעננה- 09-8355030
שולה קיסריה- פארק עסקים קיסריה- 04-6377715
שולה רעננה- זרחין 13, רעננה- 09-7997775
שוקה- העמקים 1, קרית ביאליק- 04-8402025
BISTRO 56- קניון ארנה, הרצליה פיתוח- 09-9565181
מרכז:
BABA YAGA- רח' הירקון 12, תל אביב- 03-5175179
CASA NOVA- רציף העליה השניה 48, נמל יפו- 03-5413636
JOYA סינמטק- רח' הארבעה 5, תל אביב- 03-6425854
ONE- הברזל 3, תל אביב- אין
SUMESA- ז'בוטינסקי 1, רמת גן- 03-7520222
איטלקיה בתחנה- רח' יחזקאל קויפמן, מתחם התחנה,תל אביב- 03-5222664
אלפרדו פ"ת- דרך אם המושבות 94, פתח תקוה- 03-9230643
אספרסו ראשל"צ- זד"ל 5, ראשל"צ- 03-9568313
דובנוב 8- רח' דובנוב 8, תל אביב- 03-6962656
דרבי בר דגים- יגאל אלון 96, תל אביב- 03-5614545
הבלינצ'ס ההונגרי- ירמיהו 35, תל אביב- 03-6050674
הוגו- יחזקאל קויפמן 6, מתחם התחנה תל אביב- 03-5160008
הסינית האדומה- דיזנגוף 326, תל אביב- 03-5466347
הצדף- יוסף ספיר 2, ראשל"צ- 03-9627111
וייטהול תל אביב- רח' מנדלי 6, תל אביב- 03-5249282
זינק- אלטלף 9, יהוד- 03-6200884
מקסיקנה- בוגרשוב 7, תל אביב- 03-5279911
ננה בר- אחד העם 1, תל אביב- 03-5161915
סורה- דרך השלום 53, גבעתיים- 03-5710022
עד העצם איירפורט- ערבה 4, איירפורט סיטי- 03-9799922
קאזה ראשל"צ- משה בקר 12, ראשל"צ- 03-9504000
ריבר תל אביב- אבן גבירול 30, תל אביב- 03-6091414
ריבר ב.ס.ר- בן גוריון 2, רמת גן- 03-6037420
ריבר בורסה- ז'בוטינסקי 7, רמת גן- 03-6114033
ריבר פ"ת- השחם 36, פתח תקוה- 03-9236919
ריבר ראשל"צ- סחרוב 26, ראשל"צ- 03-9528844
ריבר רחובות- המדע 6, רחובות- 08-9462652
שצ'ופק- בן יהודה 256, תל אביב- 03-5441973
ירושלים והדרום:
בוסטון אילת- טיילת רויאל ביץ', אילת- 08-6333007
בלזק- האשל 11, אשדוד- 08-8536336
גספצ'ו- יקותיאל אדם 9, הולידיי אין, אשקלון, 08-6748886
ויסטה- חוף דלילה, אשקלון- 08-6441444
כדיתא- מושב תימורים- 08-8582037
כרמים- כניסה למושב סגולה- 02-5635577
לה בוקה- עמק רפאים 46, ירושלים- 08-6842754
לינדה- אבא אחימאיר 5, אשקלון- 02-6232928
מונטיפיורי ירושלים- ימין משה, תחנת הרוח, ירושלים, 02-6235244
סאקורה- יפו 31, ירושלים- 08-8680463
צ'וראסקו- הבילויים 7 גדרה- 08-6323032
קאזה דו ברזיל- חטיבת גולני 3, אילת- 08-6484164
קפה G- פארק אשדוד ים,אשדוד- 08-9761499
תיתורה- השדרה המרכזית 15, מודיעין- 1700-555-856
גבריאלה- שמעון בן שטח 5, ירושלים- 02-6246261