מרשמים

נוצר ב-12.11.2015 10:11
(מתכונים)

pepersaladסלט פלפלים חריפים - מתכון לאוהבי החריף בלבד, מבית הקפה קופי ענן שבמרום גולן. לעדיני הלשון מומלץ לוותר...

נוצר ב-23.10.2010 08:10
(מתכונים)

fileporeldagat

פילה פורל בקלי קלות, מתכון מיוחד של קלמן פסקה. זמן הכנה – עד 5 דקות. מוגש באדיבות חברת "דגת הארץ"

(מתכונים)

fileforeldagat2בימים אלו הגיע למרכולים פילה פורל טרי באריזה שומרת טריות של 'דגת הארץ'. מדובר בפילה פורל ישראלי טרי ורענן, שגדל בחוות "דגי הדן" המגיע נקי ומפולט - ללא אדרה ועצמות - ומוכן לבישול, אפיה או טיגון, בקלות ובמהירות. השף בני סיידא ממליץ על מתכון מיוחד לפילה פורל, בשמנת, עירית ושקדים

(מתכונים)

תפוחי אדמה דארפין היא מנה מטוגנת של תפוחי אדמה לא שטופים וחתוכים, המזכירים את הצ'יפס הפופולרי - אך גם שונים ממנו

(מתכונים)

salmonkavushעבור אלו מביניכם שלא מוכנים לבלות מול התנור הלוהט במטבח אך מעוניינים להפתיע את האורחים בסוכה עם מנה יפה, קלילה ורווית טעמים, השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים, מציע מתכון פשוט ומהיר ביותר להכנה. מעדניית טעמי הבית שער העמקים פועלת במרץ לאור ההזמנות הרבות לארוחות מוכנות בתקופת סוכות, אך מציעה מתכונים גם לחובבי הבישול שמעוניינים להתנסות במטבח הביתי

(מתכונים)

osobukuהשף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים, מציע מתכון מושקע ומומלץ, עבור הבשלנים שמעוניינים לבחור את המנה העיקרית המושלמת לארוחות חג ובכלל, ולהוסיף טעמים וניחוחות לסוכה

(מתכונים)

Z02בערב חג הסוכות, כשמכל עבר מציעים מתכונים סבוכים של בשר עופות ודגים, מסעדת Black Bar N' Burger הכשרה בירושלים מציעה דווקא מתאבנים טעימים, פשוטים ומלהיבים איתם אפשר לכבד את האושפיזין שלכם. המתכונים באדיבות שף הבית צחי בוקששתר ההולך ומעמיק את קשריו עם ציבור שומרי הכשרות, באמצעות סניף הרשת הכשר בירושלים

(מתכונים)

teancocizלקראת חג הסוכות הקרב, מציעה אוסנת בוברוב, דיאטנית קלינית של חוות הבריאות מצפה הימים, טיפים, עצות ומתכונים בריאים וטעימים להכנה עם הילדים בסוכה. בהשראת הגידולים בחווה, מציעה בוברוב במיוחד לסוכות מתכונים שניתן להכין עם הילדים בסוכה. אחת הדרכים המוצלחות ביותר להעשרת התפריט, היא שיתוף הילדים בהכנה עצמה

(מתכונים)

kavedkasaמתכון: כבד אווז צרוב ברוטב תאנים, יין אדום וקינמון על מצע לחם קלוי. מתכון מיוחד לחגים של שף רשת קאזה דו ברזיל, אומברטו טוקוס