פילה בקר ממולא במנגו, כבד אווז, פטריות אנוקי, בצל ירוק ורוטב צ'ילי סויה : מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים נוספים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
בקלאוות כבד אווז - מתכון מיוחד של השף אבי ביטון, מסעדת אדורה, חלק מארוחת השפים המשותפת של מסעדות אדורה, לה גוטה ומרינדו בנמל במסעדת "מרינדו בנמל"- בעין גב
פטה כבד אווז - מתכון מיוחד, הדורש הכנה של משקולות להידוק המנה. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מדליוני כבד אווז שלוקים בציר יין לבן, תפוז סיני וצימוקים על מצע קדאיף בפיסטוק ואוכמניות מיובשות ומונחים לצד קדירת משמש במילוי בשר כבש, צנובר ובעיטור רצועות בננה קריספיות - מתכון מיוחד של השף אריק דהן ממשכן האירועים בית האופרה שבאשדוד
מתכון: כבד אווז צרוב ברוטב תאנים, יין אדום וקינמון על מצע לחם קלוי. מתכון מיוחד לחגים של שף רשת קאזה דו ברזיל, אומברטו טוקוס