pepersaladסלט פלפלים חריפים - מתכון לאוהבי החריף בלבד, מבית הקפה קופי ענן שבמרום גולן. לעדיני הלשון מומלץ לוותר...

כלים

10 מנות

חומרים:

1 ק"ג פלפלים אדומים חריפים (אפשר גם ירוקים)

1 גמבה אדומה

1 גמבה צהובה

זר כוסברה

10 שיני שום

5 כפות שמן

3 כפות כמון

10 כפות סילאן

כף סויה

פלפל שחור

אופן הכנה:

חותכים את הפלפלים החריפים לטבעות, את הגמבות לריבועים קטנים (1 ס"מ), ואת השום לפרוסות.

מקצצים את זר הכוסברה ומערבבים עם הפלפלים והשום.

מוסיפים את השמן, סילאן, סויה , כמון והפלפל השחור ומערבבים.

רצוי לקרר לפני ההגשה.