מתכון קל

(מתכונים)
חינקלי בשר

מנת הדגל הגאורגית היא חינקלי, כיסוני בשר עסיסים המבושלים במים ומוגשים בליוי רוטב עגבניות או רוטב שזיפים חמוץ-חריף. חינקלי הינה מנה עממית טעימה ופשוטה להכנה שאינה דורשת עבודה של שעות רבות. מנה שמשתלבת מצויין בכל שולחן. המתכון שלפניכם באדיבות השף סימו בן חובל מהמסעדה הגיאורגית "פטרה" הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד - מתאים ליום יום, לארוחת שישי או לאירועים. מה שבטוח לא תצליחו לעצור גם אחרי הכיסון החמישי.