פילה בקר ממולא במנגו, כבד אווז, פטריות אנוקי, בצל ירוק ורוטב צ'ילי סויה : מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים נוספים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
פלאפל הוא מאכל בריא יחסית למזון מטוגן, אבל פלאפל ללא טיגון הוא כמובן בריא הרבה יותר. פלאפל מדוחן אפוי בתנור - פלאפל בריאותי ללא טיגון, מדוחן או קינואה, באפייה בתנור. מתכון מיוחד ודל שומן של שף קלאודיו פלסיאר, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של בית הספר לבישול תדמור
גרבלקס סלמון על פולנטה בליווי ביצי שליו - מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים נוספים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
פרחי קישואים ממולאים בסלמון, בצלי שאלוט, שום עירית וצנוברים, על מצע מחית בטטה ומחית סלק. מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
בצק פילו ממולא בחזה אווז מעושן עם אספרגוס ורוטב רוי - מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
אסקבץ' דניס - מתכון מיוחד לדג דניס מטוגן עם חציל קלוי וויניגרט עגבניות. מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
טימבל סביח: סביח ביצי שליו ועגבניות שרי מיניאטורי לאכילה באצבעות. מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
מתכון לקבב בטבעת טורטייה, מוגש בטחינה ירוקה וסלסת פלפלים, עם לימון כבוש: מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
פלפל שושקה מצופה וממולא בגבינות, מתכון בולגרי מסורתי עם טוויסט - ציפוי פיסטוק וויניגרט בלסמי. מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ואחרים לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
שיפודי שקדי עגל - מתכון מיוחד לשקדי עגל בצ'אטני מנגו, צ'ילי סלסת עדשים שחורים, כולל מתכונים לצ'טני מנגו ולסלסת העדשים השחורים. מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ואחרים לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה