רביולי בטטה: מתכון עשיר של מסעדת פרנג'ליקו. המנה תוצג בשבוע הבא ב"שבוע טעמים בעמקים 2011", שייפתח בעמק יזרעאל ב- 16 בינואר 2011
ט"ו בשבט הוא חג הטעמים של העמקים. כשהשקדיות פורחות והכלניות צובעות את העמק בשלל צבעים – חוגג עמק יזרעאל החקלאי את פסטיבל "שבוע טעמים בעמקים". המסעדות המובחרות בעמק בהם אדלה, אוקטגון, הקדרה של נגה, חוות התבלינים בגלבוע, לימוזין, ללה, פרנג'ליקו, קימל, רוסו, שלו ביער, תיאודור ותשרין מגישות ארוחה מלאה, כולל כוס יין, במחירים שבין 79-109 ₪, וארוחות ילדים ב 39 ₪