פילה של דג מוסר על ארטישוק ירושלמי מקורמל ורוטב מרוכז של פלפלים מתוקים - מתכון של השפיות משי גולדמן ממסעדת ג'וז ולוז ואוסנת הופמן. המתכון הייחודי נוצר במסגרת ארוחת שף שנערכה במסגרת פסטיבל גורמה ויין במצפה הימים, לציון ראשית עונת בציר ענבי היין. בארוחה בישלו השפיות: משי גולדמן, אסנת הופמן והקונדיטורית מיכל מילרד
במסגרת חודש יולי בחוות הבריאות מצפה הימים, המצדיע ליצירה הישראלית, מוזמן הקהל הרחב להשתתף באירועי קולינריה ותרבות, מופעי מוזיקה ושירה עם מגוון יוצרים בתרבות הישראלית. ביום שישי ה- 23 ביולי, תתקיים ארוחה צמחונית חגיגית - "אוכלים עולם" במסעדה הצמחונית
תאנים ממולאות בבשר טחון על מצע פירות יבשים - מתכון אקזוטי של השף ניסן מיכלסון, שף מסעדת calma חוף לידו, אשדוד