לחגוג את ט"ו בשבט כמו שמעולם לא חגגתם! אירועי ט"ו בשבט בסקולינרי – חגיגת טעמים לכל המשפחה עם סדנאות מיוחדות לכבוד החג. 10-11 בפברואר 2017 במתחם סקולינרי בחוצות יגור - חג הפירות היבשים מקבל ריענון קולינרי עם מגוון אירועים בסוף השבוע של 10 ו-11 בפברואר.

כלים
גם פירות יבשים גם שוקולד - סקולינרי - נותנים לט"ו בשבט ריענון קולינרי שוקולדי לכל המשפחה
גם פירות יבשים גם שוקולד - סקולינרי - נותנים לט"ו בשבט ריענון קולינרי שוקולדי לכל המשפחה

ביום שישי, 10.2.17, סדנת שוקולד ופירות יבשים, הכוללת טמפרור שוקולד, הכנת פרלינים, ממתקי שוקולד וקינוחים משוקולד.

הסדנה פתוחה לקהל הרחב, משך הסדנה 3 שעות ומחירה: 260 שקלים.

אז אם אתם אוהבי שוקולד או מגדירים את עצמכם כמכורים לשוקולד את הסדנה הזו אסור לכם לפספס.

ביום שבת, 11.2.17, סדנאות שוקולד ובישול איטלקי ברוח ט"ו בשבט לכל המשפחה, הסדנאות מתאימות לילדים והוריהם, או לילדים בלבד.

חגיגת ממתקי שוקולד ופירות יבשים עבודת יד | הכנת פסטות בעבודת יד

הסדנאות יערכו ב-3 סבבים, בשעה 11:00, 15:00 ו-17:30.

מחיר למשתתף: 80 שקלים.

להרשמה התקשרו: 072-278-7272

סקולינרי – סיפור אהבה ותשוקה לבישול ואפייה

מתחם קולינרי בקונספט חדשני נפתח לאחרונה בחוצות יגור, בבעלותם של ערן דה בר, השף שגיא שטיינפלד והאחים לבית רוכפלייש (הבעלים של מסעדת דוניה רוסה). המתחם מציע סדנאות בישול, אפייה ושוקולד ליחידים, למשפחות ולקבוצות, אירועים פרטיים, ימי כיף, ימי הולדת ועוד, לצד בר קפה וחנות מקצועית למוצרי בישול ואפייה.