shef-shternאחוזים נכבדים מבתי האב בישראל חוגגים את ערב הפסח במלונות על מנת להפטר מהכלים ומן ההכנות לחג. מכיוון שחדרי האוכל במלונות מזכירים בערבי החג חדר אוכל בקיבוץ,

כלים

שף הגורמה מציע "ארז שטרן">ארז שטרן אלטרנטיבה סולידית - ארוחת חג כשרה, לעד 12 סועדים בביתו. בנוסף לתפריט המפורט, הארוחה כוללת גם מצות, ממרחים וכמובן יין, ובמידת הצורך יוצע גם תפריט עבור ילדים. התפריט פתוח לשינויים בהתאם לטעמם ורצונם של בני המשפחה המתארחת, ועלותו 450 ₪ לאדם.

"לעיתים חג הפסח הופך מחג משפחתי ונעים לחג של פנקסנות – מי מביא מה, האוכל של מי יותר טעים, אצל מי עושים את החג, מי שוטף כלים וכדומה. זאת כמובן לאחר מסעי הקניות המפרכים שנערכים ערב החג וההוצאות הכספיות הבלתי מבוטלות. אני מציע למשפחה אחת לשים מאחוריה את כל הטרחה שכרוכה בהכנות לחג וליהנות מארוחת גורמה בליל הסדר, באווירה נעימה ואינטימית עם כל בני המשפחה בביתי. חלק מהמנות יוגשו כמנות מרכז שולחן, על מנת לשמר את האווירה המשפחתית של החג." אומר השף ארז שטרן.

שף הגורמה ארז שטרן מארח בשלוש שנים האחרונות בדירתו המעוצבת בצפון תל אביב אנשים שרוצים ליהנות מאוכל טוב אך לא מההמולה וההמוניות של מסעדות ומעדיפים ארוחה אינטימית שאחריה אין צורך לקרצף תבניות וסירים. שטרן למד ב Institute Paul Bocuse-בליון שבצרפת, והוא מתמחה במטבח הצרפתי.

עדכונים אחרונים