אריק ג'ינו

(מתכונים)

עוף ממולא עם פריקי בקרסט תבלינים ופרג - בין חג הפורים לחג הפסח ממליץ שף מלון כפר גלעדי אריק ג'ינו על מתכון בשרי עם שלל תבלינים ופרג

(תיירות בארץ)
השף אייל לביא מתארח בסוף שבוע קולינארי במלון כפר גלעדי כולל ארוחת גאלה, סיורים קולינאריים, סדנת בישול ועוד. השף אייל לביא (מסעדת רוקח 73), יערוך במלון כפר גלעדי המחודש שבגליל העליון סוף שבוע שכולו קולינאריה וגסטרונומיה. הסופ"ש הגסטרונומי יחל ביום חמישי 18/3/10 בארוחת גאלה, אותה יערוך ויבשל אייל לביא ותכלול כ- 10 מנות שונות, מגוונות ומיוחדות כגון: פנצנלה עגבניות עם קרעי לחם כפרי וצ'ילי, לימון וסילאן; קובה נייה משייטל מיושן בתערובת פלפלים קצוצים, חריסה וזעפרן; סינטה צרובה עם שומר טרי, עשבי תיבול ירוקים, תפוחי עץ ואגוזי מלך; קסולה צוואר טלה ועדשים שחורות עם תבשיל פריקה גלילי; אסאדו של אנגוס מרמת הגולן עשוי בתנור סדייר ערער ומייפל ועוד. הארוחה תלווה במגוון יינות של יקבי רמת הגולן.