השף אייל לביא מתארח בסוף שבוע קולינארי במלון כפר גלעדי כולל ארוחת גאלה, סיורים קולינאריים, סדנת בישול ועוד. השף אייל לביא (מסעדת רוקח 73), יערוך במלון כפר גלעדי המחודש שבגליל העליון סוף שבוע שכולו קולינאריה וגסטרונומיה. הסופ"ש הגסטרונומי יחל ביום חמישי 18/3/10 בארוחת גאלה, אותה יערוך ויבשל אייל לביא ותכלול כ- 10 מנות שונות, מגוונות ומיוחדות כגון: פנצנלה עגבניות עם קרעי לחם כפרי וצ'ילי, לימון וסילאן; קובה נייה משייטל מיושן בתערובת פלפלים קצוצים, חריסה וזעפרן; סינטה צרובה עם שומר טרי, עשבי תיבול ירוקים, תפוחי עץ ואגוזי מלך; קסולה צוואר טלה ועדשים שחורות עם תבשיל פריקה גלילי; אסאדו של אנגוס מרמת הגולן עשוי בתנור סדייר ערער ומייפל ועוד. הארוחה תלווה במגוון יינות של יקבי רמת הגולן.

ביום שישי בבוקר, תערך סדנת בישול משותפת של השף אייל לביא ושל שף המלון אריק ג'ינו. מייד אח"כ יערך סיור למפעל הסבונים של סבתא ג'מילה בפקיעין וארוחת צהרים בפיקניק בין נופיו הירוקים של הגליל העליון. בשבת בבוקר תתקיים הרצאה של יודקה הרשטיין – מנהלת מסעדת הרדוף, בנושא "יסודות התזונה לאור מדעי הרוח". לאחר ההרצאה, יערך סיור לסליקים העלומים בכפר גלעדי.

סוף השבוע הקולינארי הינו חלק מסדרת סופי שבוע נושאיים אותם עורך מלון כפר גלעדי המחודש מעת לעת.

מחיר השתתפות לאדם ל- 2 לילות ע"ב פנסיון מלא: 1,160 ₪. מחיר השתתפות בארוחת הגאלה ובסדנאות בלבד (ללא לינה): 250 ₪ לאדם.