גבי מגידיש

(מתגייסים למען הסביבה)

במסעדת הלינדה באשקלון התחילו למחזר את שמן הטיגון של המסעדה, והציבו חבית ירוקה מיוחדת למיחזור שמן טיגון, הנאסף לשימוש כ"ביו דיזל", המשמש להפעלת מנועים קטנים במקום נפט ובכך תורם לאיכות הסביבה. כעת קורא אלעד זרצקי, בעלי הלינדה, לשכנים שלו בשכונת ברנע, לשמור את שמן הטיגון שלהם ולשפוך אותו לחבית המיחזור הירוקה שהוצבה מאחורי הלינדה

(מסעדות)

מסעדת הבשרים "לינדה", אשר מייצגת את אשקלון בשבוע הגורמה שעורך בימים אלה מגזין "רסט", האריכה ביומיים את המבצע במסגרתו מוגשת ארוחת גורמה מלאה ב-79 ש"ח בלבד. בעקבות המבצע המיוחד, מסעדת הלינדה היתה השבוע עמוסה עד אפס מקום בעשרות סועדים מאשקלון והסביבה שהגיעו להנות מהאוכל המשובח במחיר המיוחד

(תיירות בארץ)

פניה לבעלי עסקים אשקלונים בפייסבוק: "בואו נתאחד למען חיזוק התיירות בעיר". בעל מסעדת "לינדה" האשקלונית, אלעד זרצקי, פנה השבוע בפייסבוק לעשרות מחבריו שמנהלים עסקים באשקלון עם בקשה נרגשת להתאחד על מנת "להוציא את אשקלון מהבוץ". זרצקי ואיש יחסי הציבור האשקלוני, תום וגנר, יזמו את הפניה כחלק ממהלך למיתוג מחדש של העיר אשקלון בכדי לעודד תיירות. בין התכנונים – למצב את יום שני בשבוע כיום שיזוהה בתודעה הציבורית עם אשקלון ובו יערכו אירועים מיוחדים בעיר.

(מתכונים)

סופגניות "לינדה" במילוי בקר וירקות, מתכון של שף גבי מגידיש, מסעדת לינדה. סופגניה לא חייבת להיות עם ריבה, במסעדת לינדה באשקלון החליטו למלא אותה בבשר בקר