אלעד זרצקי, הבעלים של מסעדת הבשרים האשקלונית, לינדה, שנבחרה על ידי מגזין המסעדות הישראלי "רסט", להשתתף בשבוע הגורמה שעורך המגזין, במסגרתו 100 מסעדות גורמה המובילות מרחבי הארץ מגישות למשך השבוע, ארוחת גורמה מלאה הכוללת מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח ב-79 ש"ח בלבד, הודיע היום על הארכת המבצע במסעדה שבבעלותו ביומיים. . לדיברי זרצקי, "בעקבות ההצלחה והביקוש החלטנו להמשיך ולהגיש את התפריטים היחודיים במחירי המבצע ליומיים נוספים מעבר למבצע הארצי, כך שניתן יהיה להנות בלינדה מתפריטי ומחירי המבצע עד ל- 18 לחודש".
במהלך שבוע הגורמה, כאמור, מוצעת לסועדים ארוחה מלאה הכוללת מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח, במחיר 79 ש"ח בלבד המורכבת מתפריטים ייחודיים, שהורכבו על ידי שף המסעדה, גבי מגידיש.
זרצקי מציין עוד כי "מעבר לארוחות המשובחות המוגשות במסגרת שבוע הגורמה, מורגשת השבוע במסעדה אווירה חגיגית הכוללת מוזיקה טובה, קוקטיילים ומשקאות ייחודיים שמוצעים לסועדים".
לינדה היא מסעדת הביסטרו המובילה באשקלון, המעוצבת בסגנון ייחודי, קלאסי ומודרני. העיצוב מקנה אווירה חמימה ומזמינה, המנות הן מנות ביסטרו קלאסיות עם הטאץ' הייחודי של השף הצעיר והמבטיח, גבי מגידיש. המסעדה ממוקמת 300 מטר מקו הים, האוכל משובח וטרי, היישר מהדייגים שנמצאים לא הרחק. במסעדה ישנו בר גדול ובו מגוון עצום של אלכוהול משובח ויינות איכותיים.