הארוחה תכלול 11 סוגי בשרים עם אפשרות ל-14 סוגי בשרים, כאשר אל השולחן יוגשו 5 מנות פתיחה במרכז השולחן: לחם בסגנון בהייה, אורז לבן ברזילאי, תבשיל צ'ילי קורקרנה המתבשל כ-3 שעות על אש נמוכה, תפו"א אפויים בעשבי תיבול וסלט הבית. הבשרים כוללים: שוק טלה, אנטריקוט, פילה בקר, אסאדו, פרגיות ברוטב דבש, קציצות בוליניו, צ'וריסוס ועוד.
בנוסף, ייהנו הסועדים ממבצע 1+1 על בירה "הייניקן" ולאחר כל כיבוש, תפנק המסעדה את כולם בצ'ייסר על חשבון הבית.