ט"ו בשבט שמח מחברת "אחוה" - מגישה מתכון חגיגי עם טחינה אחוה: טארטלט סלק במילוי יוגורט וטחינה
אחוה משיקה ממרח חלוה בצנצנת חדשה, המכיל 50% טחינה גולמית - הממרח המומלץ כארוחת ביניים ובמהלך הלימודים
פלאפל הוא מאכל בריא יחסית למזון מטוגן, אבל פלאפל ללא טיגון הוא כמובן בריא הרבה יותר. פלאפל מדוחן אפוי בתנור - פלאפל בריאותי ללא טיגון, מדוחן או קינואה, באפייה בתנור. מתכון מיוחד ודל שומן של שף קלאודיו פלסיאר, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של בית הספר לבישול תדמור
טימבל סביח: סביח ביצי שליו ועגבניות שרי מיניאטורי לאכילה באצבעות. מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
לכל המכורים לשוקולד ומימרחים מתוקים - מימרח חלבה ודבש הוא תחליף נהדר ועשיר למימרח שוקולד, עם רכיבים איכותיים ומזינים. ניתן למרוח על פרוסת לחם או על טורטייה מקמח מלא ולפזר מעל תותים ושבבי שקדים. מתכון מומלץ מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
קציצות דגים אפויות עם בצל, טחינה וצנוברים - מתכון בריאותי מומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
קינוח תמרים, טחינה וקקאו - נשנוש בריא ומומלץ, מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריא של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
טחינה ירוקה - Out, טחינה סגולה - in. תכירו את הטרנד הקולינרי החדש, והבריא במיוחד. טחינה סגולה - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור
פרחי כרובית עם טחינה ואגוזי קשיו קלויים - מתכון פשוט ומוצלח, מתאים כמנה ראשונה. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
טחינה-ירוקה - מתכון אותנטי מהמטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה בבישול הערבי בבית הספר לבישול תדמור