לחיידקים ה"טובים" (פרוביוטיים) הנמצאים במערכת העיכול חשיבות רבה להגנה על הגוף ולפעילות תקינה של מערכת העיכול, מציינת הנטורופתית ג'ולי ברוך. החיידקים הטובים מונעים התפתחות של חיידקים גורמי מחלות, הם מחזקים את מערכת החיסון, והם מסייעים במקרים של בעיות עיכול, כמו גזים, שלשולים ועצירות.
החגים הבאים אלינו לטובה מביאים עימם שמחה והתרגשות, הזדמנות למפגשים משפחתיים והרבה אוכל טעים. יחד עם זאת, הארוחות הגדולות, העשירות במנות ובמגוון הטעמים, גורמות לנו לא פעם לאי נוחות במערכת העיכול ולתופעות מטרידות, כמו התכווצויות וכאבים, גזים, נפיחות, בחילה, צרבת ועוד.
מהפכת האנרגיה הירוקה - הערך התזונתי של רבע כוס מיץ עשבי חיטה טרי, שווה ערך לק"ג אחד של ירקות ופירות טריים. הטעם - נורא.