כלים

שומרי הכשרות בפסח לא צריכים לוותר על עוגיות טעימות: עוגיות קוקוס מנצ'לו - מתכון מומלץ של רולדין לעוגיות כשרות לפסח, מתוך קולקציית הקינוחים החדשה של הרשת

מרכיבים:

תבנית מרופדת בנייר אפייה

העוגיות:

470 גרם סוכר (2 + 1/3 כוסות)

7 חלבונים

280 גרם קוקוס טחון (2 + 3/4 כוסות)

2 כפיות גרם גרדת לימון (מ -1 לימון קטן)

2 טיפות תמצית וניל

אופן הכנת העוגיות:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

טורפים מעל בן מארי* את החלבונים והסוכר עד להמסת הסוכר.

מעבירים למערבל מזון, מוסיפים גרידת לימון ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת קצף יציב (כ- 10 דקות במהירות גבוהה).

מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקוקוס בהדרגה.

מזלפים בעזרת שק זילוף על גבי נייר האפייה, מקפידים לשמור רווח של 3 ס"מ בין העוגיות.

מכניסים לתנור ומנמיכים את החום ל 170 מעלות.

אופים במשך 14-12 דקות, עד לקבלת עוגיות עם גוון זהוב בהיר.

* בן מארי - ממלאים סיר במים עד למחציתו ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מניחים מעליו סיר נוסף, מניחים מעליו סיר נוסף, שתחתיתו אינה נוגעת במים. שמים בו את המצרכים ומחממים עד להמסה מלאה.

עדכונים אחרונים