ריבת בצל מתובלת, בקינמון, אניס, הל וציפורן - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור
רכיבים:
1 ק"ג קוביות בצל
800 גר' סוכר
1 מקל קינמון
1 כוכב אניס
2 שיני הל
2 שיני ציפורן
הוראות הכנה:
בישול כשעה על אש בינונית.
ריבת בצל מתובלת, בקינמון, אניס, הל וציפורן - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור
רכיבים:
1 ק"ג קוביות בצל
800 גר' סוכר
1 מקל קינמון
1 כוכב אניס
2 שיני הל
2 שיני ציפורן
הוראות הכנה:
בישול כשעה על אש בינונית.