חומרים:
8 נתחי פילה פורל לבן
מלח
1 שן שום
1/2 כפית פלפל שאטה יבש חריף טחון
1/4 כפית אבקת אפיה
1 כוס ביסלי (לפי הטעם המועדף)
1/2 כוס קמח
4 ביצים טרופות
מלח
שמן
אופן ההכנה:
מתבלים את נתחי פילה הפורל במלח
מכינים קערה עם קמח וקערה נפרדת עם ביצים טרופות.
מכינים תערובת של קמח, ביסלי מעוך , שום ואבקת אפיה.
טובלים את הדגים בתערובת ומעבירים לטבילה בקערה עם הביצים ולבסוף בקערה עם תערובת פירורי הביסלי.
טובלים את הדגים המצופים בשמן ומניחים על רשת צלייה מעל תבנית.
צולים בתנור שחומם מראש לחום גבוה של 220 מעלות למשך 12-15 דקות עד לקבלת גוון זהוב.