אורז מלא בסגנון ערבי - מתכון בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
עולש בלדי - מתכון ערבי מיוחד ממטבחו של שף סוהיל פראן, ממסעדת השף "מיגאנה" שבנצרת. בימים אלו החלה עונת הקטיף של העולש הבלדי, הנחשב למעדן מיוחד במטבח הערבי. עונת העולש הבלדי נמשכת מנובמבר ועד מרץ
פריקי - מתכון ערבי מיוחד, של שף סוהיל פראן, ממסעדת מיגאנה בנצרת. הפריקי היא חיטה לא בשלה, אותה מעשנים וטוחנים בטחינה עבה
חומוס מזרחי - מתכון בסיסי ופשוט לחומוס ביתי, ללא תוספות. באדיבות בית הספר לבישול תדמור
סלט עגבניות ופלפלים חריפים - מתכון אותנטי מהמטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה בבישול הערבי בבית הספר לבישול תדמור
טחינה-ירוקה - מתכון אותנטי מהמטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה בבישול הערבי בבית הספר לבישול תדמור
כרובית-בטחינה - מתכון אותנטי מהמטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה בבישול הערבי בבית הספר לבישול תדמור