כלים

צ'רי וניליה

50 מ"ל אבסולוט וניליה

15 מ"ל סירופ דובדבן

40 מ"ל מיץ דובדבן ליים

זילוף מיץ לימון

צורת הכנה

מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח, מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול עם קרח גרוס. מקשטים בשני דובדבנים.

קוסמופוליטן

50 מ"ל אבסולוט ציטרון

20 מ"ל טריפל סק

20 מ"ל סאוור (מיץ לימון ממותק)

40 מ"ל מיץ חמוציות

צורת הכנה

מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח, מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל, מקשטים בסליל קליפת לימון.

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים