2 כוסות מים
2 ק"ג גזר
100 גר' מרגרינה
כפית מלח
1/2 כוס מי סוכר
1/2 כף אבקת מרק עוף
אופן הכנה:
- קוצצים את הגזר ומבשלים יחד עם שאר החומרים במשך שעה.
- אפשר להוסיף בשעת הבישול צימוקים או שזיפים (או שניהם יחד).
צימעס - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת "סנדר". המתכון לקוח מתוך סדנת בישול יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול "תדמור"
2 כוסות מים
2 ק"ג גזר
100 גר' מרגרינה
כפית מלח
1/2 כוס מי סוכר
1/2 כף אבקת מרק עוף
אופן הכנה: