2 ק"ג בצל אדום
200-250 מ"ל חומץ בן-יין (אדום)
300 גר' סוכר
50 גר' חמוציות מיובשות
2 כפות דבש
מלח, פלפל
מספר ענפי רוזמרין
3 כפות שמן-זית
אופן הכנה:
- מקלפים את הבצל וחותכים לפרוסות דקות מאוד.
- מחממים שמן בסיר ומכניסים פנימה בצלים, סוכר וחומץ.
- מבשלים ובוחשים מדי-פעם.
- כאשר הבצלים מתרככים ומזדגגים, מוסיפים לסיר סוכר, חמוציות ורוזמרין.
- מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל וממשיכים לבשל עד שהתבשיל מסמיך.
- מורידים מהאש ומשהים לקירור.