בוועידה, בהנחייתה של העיתונאית חגית ברונסקי, ידברו המובילים בענף, על החידושים הטכנולוגיים לצד השינויים והתהפוכות.
פאנל מעניין בנושא "קמעונאות דרכים", ידון בהתפתחותו המואצת של הענף. הפאנל, בהשתתפות מוטי סלע, מנהל אגף סחר, שיווק ופיתוח עסקי בדלק, ירון כהן, מנהל אגף השיווק בסונול ועמית זאב, מנכ"ל דור אלון.
פאנל מרתק נוסף, יעסוק בקמעונאות ברשת. בהשתתפות אלון רז, מנכ"ל זאפ, משה אלפרט מנכ"לMy Super Market ועו"ד אהוד פלג, מנכ"ל המועצה לצרכנות.
בנוסף תתקיים הרצאה מיוחדת של עופר גל יו"ר קבוצת הדיה, שידבר על הגירויים, האמצעים והדרכים לייצר חווית קניה על מנת למשוך את הלקוחות כיום.
עוד בכנס, על התמחור הידני למול האינטרנטי והקשר בין קמעונאים וספקים בפרספקטיבה עולמית.
את הכנס יפתחו עו"ד אוריאל לין, נשיא איגוד לשכות המסחר וראובן שליסל, מנכ"ל משותף ליימן-שליסל.
יום רביעי ה-25 בנובמבר בין השעות 9.00-13.45 בגני התערוכה בתל-אביב.
הוועידה השלישית לענף המזון והקמעונאות, תתקיים במסגרת שבוע תעשיות המזון, האירוח והקמעונאות בענף המזון ה- 32 שיתקיים ב-24 - 26 בנובמבר בגני התערוכה, תל אביב.
השנה תתקיימנה 4 תערוכות מקצועיות במקביל:
ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.
Bake & Cake - התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות.
הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.
קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.
שבוע תעשיות המזון והאירוח מאורגן על ידי קבוצת שטיר, אחת החברות המובילות בארץ בתחום התערוכות המקצועיות, בחסות משרד הכלכלה ולשכת המסחר תל אביב והמרכז, בגני התערוכה בת"א. שבוע תעשיות המזון והאירוח מהווה את הבמה המרכזית למפגש מקצועי בו נרקמות עסקאות ונוצרים קשרי מסחר בין יצרנים ויבואנים בתחום המזון והמשקה לבין אנשי הענף המייצגים את השוק המקצועי והמוסדי, השוק המאורגן והשוק הפרטי כמו גם למידה והעשרה.