ביקב נציע מגוון בשרים שהוכנו על הגריל על ידי האסדורים של מיט אנד סוויט, בליווי סלטים טריים וג'בטות חמות. עם הבשר אנו ממליצים לשתות מגוון מיינות היקב. היינות מסדרת ויתקין והמסע הישראלי יהיו כולם פתוחים לשתייה בכוסות או בבקבוקים.
שרונה פז בלוגולובסקי מנכ"לית היקב מסרה כי "סדרת הטעימות של הבשר והיין הושקה לאחרונה והיא תתקיים בכל יום שישי הראשון של החודש. באירוע ניתן יהיה לטעום מהיינות השונים של היקב, ליהנות מהמלצות לשילובי יין עם מאכלים שונים, להכיר בסוגי היינות השונים המתאימים במיוחד לתקופת החורף מטעם אסף פז יינן היקב ועוד נושאים מרתקים אחרים הנוגעים לעולם היין ונשמעים לצד סיור והכרות עם היקב בחדר החביות העשיר ומרכז המבקרים".