לדברי אייל אדוט, מנכ"ל משותף בחברה, קטגוריית הגבינות הטבעוניות צומחת באחוז דו ספרתי מידי שנה במהלך השנים האחרונות. "אנחנו יצרן הגבינות הצהובות היחידי בארץ לעומת התחרות מצד היבוא. יותר ויותר רשתות מובילות כגון קפה לואיז, קפה גרג, אמריקן פיצה, כמו גם גני אירועים ומטבחים משתמשים בגבינות הטבעוניות של משומשו. בנוסף לקהל הטבעונים אנחנו רואים עליה בקניית מוצרי משומשו מקרב קהל הרגישים ללקטוז ומוצרי חלב.
לדבריו, "אנו רואים ביקושים הולכים וגדלים למוצרים טבעונים בתחום תחליפי החלב, על רקע חיזוק מגמת הטבעונות ואוכל בריא. אנו מייצרים תחליפי גבינות בהן גם באחוזי שומן מופחתים בטעם ומרקם המותאמים לצרכן הישראלי. הרחבנו לבלי היכר את מגוון המוצרים הטבעוניים על המדף ואנחנו רק בתחילת הדרך. להערכתנו תחליפי החלב בדרכם לשולחן של כלל המשפחות בישראל, מסיבות של אורח חיים, בריאות והעדפה תזונתית".
המותג "משומשו" הוקם ע"י קיבוץ גן שמואל וחברת הדר פוד טכנולוגי. החברה מעסיקה כ- 20 עובדים במפעל הממוקם באזור בית שמש והמייצר מגוון גבינות טבעוניות בהן צהובות, מלוחות, מוצרלה, ריקוטה ועוד. כל מוצרי "משומשו" ללא חומרים משמרים, אינם מכילים סויה, גלוטן ולקטוז ובעלי כשרות פרווה מהודרת של בד"ץ העדה החרדית ירושלים ומשווקים ברשתות המזון הגדולות וחנויות הטבע.