בישול בתה

(יין ומשקאות)

מתכונים לקוקטיילים על בסיס תה : קוקטייל רימונים עם תה נענע, קוקטייל Earl cream וקוקטייל חליטה מרוקאית ועלי נענע

(מתכונים)

פילה דניס מוגש ברוטב וויניגרט של חליטת דובדבנים, לצד פירה סלרי בחמאה. במתכון זה, של שף יוסי אלסברג משמשת חליטת הדובדבנים ליצירת רוטב ויניגרט פירותי וארומטי, ולהעשרת הפירה בטעם מפתיע ומקורי, ללא צורך בשימוש מסורבל ויקר בפרי הדובדבן

(מתכונים)

שימוש מקורי בתיונים של תה אמרטו שקדים נותן לעוגה זו, מתכון קל וכשר לפסח של השף יוסי אלסברג, טעם מרציפני ומודגש של שקדים. זוהי פרשנות עדכנית ומפתיעה לשילוב של תה ועוגה...

(מתכונים)

מתכון מיוחד לאורז מתובל בחליטות תה. הפטנט של שף יוסי אלסברג הוא בישול האורז עם תיונים, שמעניקים לאורז טעמים וניחוחות ייחודיים ומאפשרים לגוון ולהפתיע בכל פעם עם טעם אחר. צריך רק להעז....

(מתכונים)

חזה עוף עסיסי, במרינדה ארומטית של הדרים, לצד גזרים מקורמלים. חליטת התפוז והמנדרינה משמשת במנה זו בתפקיד כפול – היא מעמיקה את צבעם האדום של תוספת הגזרים והרוטב, ומכניסה טעם פירותי נפלא למנה, וכל זאת בפשטות ובקלות - מבלי לקלוף ולו תפוז אחד

(מתכונים)
מנת בריאות רעננה של פטריות פורטובלו, ברוקולי ואספרגוס מאודים ומוגשים ברוטב/איולי חליטת קרם לימונית. במנה זו משמשים אותנו התיונים למיצוי טעמים לימוניים ורעננים, שנפגשים פעמיים במנה הזו – ראשית הם עוטפים בעדינות את הירקות בעת החליטה שלהם, בסיר שכולו תה לימונית. ואחר כך – הם מעניקים ניחוח הדרים עמוק לרוטב איולי סמיך ועשיר