כלים

איגוד המזון בהתאחדות התעשיינים התכנס אתמול (14.12) במלון דן פנורמה לאסיפה הכללית. במהלך האירוע העביר גדי לסין, יו"ר האיגוד סקירה מקיפה על פעילויות האיגוד והישגיו במהלך השנתיים האחרונות. בהמשך האסיפה, נבחרו נציגים חדשים למוסדות האיגוד, ולמוסדות התאחדות התעשיינים. גדי לסין, מנכ"ל קבוצת שטראוס, נבחר לכהונה שנייה כיו"ר איגוד המזון ויכהן שנתיים נוספות

DSC_0138יש לציין שבשל ההיענות הרבה, שונה תקנון האיגוד והוגדלה ההנהלה מ-15 ל-18 חברים כביטוי להשפעתו ועוצמתו של האיגוד.

את האירוע חתם מנכ"ל קבוצת המשביר לצרכן, רמי שביט אשר ריתק את המשתתפים במצגת מרתקת שתיארה את המהפך שעברה הרשת בשנים האחרונות.

גדי לסין, יו"ר איגוד המזון, ומנכ"ל קבוצת שטראוס: "שנת 2010 היא שנת מפנה בתעשיית המזון ויציאה מהמשבר – המו"פ והחדשנות יחד עם עידוד תוצרת כחול-לבן והובלה במגמה הולכת וגוברת בתעשייה לאחריות סביבתית וחברתית הן אבני הדרך המובילות את איגוד תעשיות המזון לקידום ופיתוח תעשיית המזון בישראל"

בין המשתתפים באסיפה: גדי לסין (שטראוס), יהודה (יודקה) שגב (מנכ"ל התאחדות התעשיינים), אבי חפץ, צביקה גולדשטיין (מנהל איגוד המזון), עמוס רבין (מנהל איגוד התעשייה הקיבוצית), רמי שביט (מנכ"ל קבוצת המשביר לצרכן), אריק שור (תנובה), שלום זידלר (ויסוצקי), איציק תמיר (קוקה קולה), גלעד זילברברג (מאיר את בייגל) , ירון אנג'ל (מאפיות אנג'ל), ליאורה בירנהק מרקוס (מנעמים) , חגית אדלראורי קינמון (גן שמואל), יאיר וייל (כפיר), ליאור לוי (ביסקול), משה קטן (קרלסברג), דוד וולף (מצות אביב), יונתן ברגר (טית בית) ועוד.