כבד קצוץ - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר. שף שרייבר לימד את המתכון המסורתי, אותו למד מסבתו, בסדנת בישול יהודי בבית הספר לבישול תדמור

כלים
חומרים:

1/2 ק"ג כבד עוף

3 בצלים

4 ביצים קשות

50 גר' שומן אווז

אופן הכנה:

  • מטגנים את הכבד במעט מאוד שומן אווז.
  • בשומן שנותר מטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים.
  • את שתי התערובות (הכבד והבצל) מכניסים בנפרד למקרר.
  • לאחר שעה בקירור מעבירים את שתי התערובות למטחנת בשר !
  • טוחנים יחד עם ביצים קשות ובצל קצוץ חי.