סלט תפוחי אדמה - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול תדמור

כלים
חומרים:

1 ק"ג תפו"א

6 כפות שמן

2 כפות חומץ בן-יין

בצל סגול (או בצלים ירוקים)

3 כפות פטרוזיליה

מלח

אופן הכנה:

  • מבשלים את תפוחי האדמה במי-מלח.
  • קולפים וחותכים לקוביות.
  • מערבבים שמן, חומץ ומלח ושופכים על תפוחי האדמה בעודם חמים.
  • מוסיפים בצל ופטרוזיליה קצוצים.
  • מערבבים היטב.
  • ניתן להוסיף לרוטב חרדל, ולתוך הסלט מלפפונים כבושים קצוצים וביצים קשות חתוכות.