לחם

(מתכונים)
לחם שאור עם ערמונים, גבינת רוקפור ודבש. צילום – מנחם גרייבסקי

לחם שאור עם ערמונים, גבינת רוקפור ודבש - מתכון מומלץ לאפיית לחם מיוחד. המתכון מתוך חוברת מתכונים של הטחנות הגדולות של א"י, באדיבות סער מור, מחשבות על לחם

(מתכונים)
לחמניות "חלוקי נחל" מקמח לחם, קמח כוסמין וגבינת פקורינו. צילום: סער מור

"הטחנות הגדולות של א"י" מציעה מתכון נהדר עם קמח לחם – פיתוח חדש של הטחנה: לחמניות "חלוקי נחל" מקמח לחם, קמח כוסמין וגבינת פקורינו - מתכון של סער מור, מחשבות על לחם

(חדש על המדף)
קמח לחם. צילום – מנחם גרייבסקי

טחנת הקמח הוותיקה "הטחנות הגדולות של א"י" מחיפה מציגה בימים אלה פיתוח חדש של "קמח לחם" - קמח חיטה לבן מועשר בגלוטן ובלתת שעורה שמאפשר הכנת מאפים אווריריים ובעלי נפח גבוה

(מתכונים)

מתכון לאפיית לחם עשבי תיבול כפרי באדיבות חברת הטחנות הגדולות של א"י

(מתכונים)

מתכון לקבב בטבעת טורטייה, מוגש בטחינה ירוקה וסלסת פלפלים, עם לימון כבוש: מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה

(מתכונים)

לכל המכורים לשוקולד ומימרחים מתוקים - מימרח חלבה ודבש הוא תחליף נהדר ועשיר למימרח שוקולד, עם רכיבים איכותיים ומזינים. ניתן למרוח על פרוסת לחם או על טורטייה מקמח מלא ולפזר מעל תותים ושבבי שקדים. מתכון מומלץ מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

לחם שיפון - מתכון מיוחד לאפייה ביתית מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

לחם שאור, הלחם של פעם — הכי בריא וגם טעים מאוד וחמצמץ. קחו בחשבון שיש להתחיל כמה ימים קודם כדי לתת לשאור זמן להחמיץ. מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

לחם ארטיזן - מתכון מומלץ ללחם שאור מיוחד באפייה ביתית, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

לחמניות קמח מלא ושומשום מהירות הכנה - מתכון מומלץ לאפייה ביתית מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור