הקונטיינר הנודד - חומוס מהדרום: חומוסיית קונטיינר שבאה אלינו לאחרונה דווקא מדימונה והתחילה מקונטיינר שהוצב זמנית בקניון דימונה והפך לקבוע, כבשה כבר את יבנה ועכשיו הגיעה גם לראשון לציון. קונטיינר מציגה חומוס עממי למדי שנטחן רק אחרי שהזמנת
שף מיכאל כץ מתחיל את סוף השבוע עם ארוחת בראנץ' מפנקת בימי שישי במסעדת אלומה החדשה במלון קראון פלאזה ירושלים -ימי שישי בין השעות 10:00-15:00 עלות 75 ₪ לסועד
קהילת המבורגר ישראל - קהילה וירטואלית (בפייס בוק) המנוהלת על ידי ארקדי פורטנוי איש ה"פודיז" יזמה מפגש הזדהות תל אביבי הערב 09.06.2016, משעה 21:00 בשרונה מרקט. "אנו עושים מחווה למען העסקים בשרונה מרקט והצהרה חד משמעית, כי הטרור לא ינצח ולא יעצור את חיינו" אומר ארקדי פורטנוי
הפנינג שבועות בשרונה מרקט: צילומי מגנטים באוירת החג וסדנאות להכנת שוקו ללא תשלום, מבצעים מיוחדים על מאכלי החג ומנות מיוחדות במסעדות
לראשונה בארץ: עיריית ירושלים יזמה קורס מיוחד שילמד את המסעדנים כיצד לשמור על רמה איכותית ובריאותית במסעדות. בקורס משתתפים 24 מסעדנים מירושלים והוא מתקיים בשיתוף מט"י ירושלים ובשיתוף משרד הבריאות
גם לצמחונים מגיע להנות ממהפיכת הלואו קוסט במזון: רשת מסעדות הבשרים "שמונה" מתרחבת למנות צמחוניות. מסעדות הרשת מציעות מנות בשריות וצמחוניות איכותיות במחיר אחיד של 8 שקל וקינוחים ושתיה ב-4 שקל בלבד
רבים שואלים אותי מהו ההבדל בין מסעדת שף לבין מסעדה יוקרתית? ובכן, יחד עם המהפכה הקולינארית או יותר נכון הבשורה הקולינארית אשר הגיעה לישראל התחילו להיפתח ברחבי הארץ ובמיוחד באזור תל אביב מספר רב של מסעדות אשר מגישות אוכל איכותי ועם תג מחיר לא זול במיוחד, אך כיצד אנחנו מצליחים להבדיל בין מסעדת שף אשר באמת באה להגיש לנו יצירת מופת בצלחת אשר בו זמנית באה לגרות לנו את חוש הטעם ומוחנו לבין מסעדה יוקרתית שרק באה לעשות פה סיבוב על הארנק שלנו.
שוברים מיתוסים מעולם הבישול בשרונה מרקט: מאיר אדוני ומיקי שמו ילמדו את המבקרים כיצד לבשל ללא שמן
מחר תעלה להצבעה בועדת השרים לחקיקה הצעת חוק זכויות המלצרים. הצעת החוק של חבר הכנסת דב חנין, אליה הצטרפו כיוזמים ממחצית מחברי הכנסת (63 ח"כים), קובעת לראשונה כי מלצריות, מלצרים ושאר העובדים של ענף המסעדנות יקבלו לפחות שכר מינימום על שעת עבודה במסעדות, בבתי הקפה ובברים, בנוסף לזכויות הסוציאליות הנהוגות בחוק. כיום, מקבלים העובדים בענף טיפים מהלקוחות, זאת במקום שיקבלו - כשאר העובדים בישראל - שכר מהמעסיק שלהם. הדבר מוביל לפגיעה מהותית בזכויות שלהם שכן, הטיפים אינם כוללים את מכלול הזכויות הקבועות בחוק והנלוות לשכר: שעות נוספות, שעות שבת, פנסיה, ימי חופשה ומחלה, דמי פיצויים ועוד. בפועל, המעסיקים בענף המסעדנות הם המעסיקים היחידים בישראל שלא משלמים שכר לעובדים שלהם. במהלך חמש השנים הראשונות מעת כניסת החוק לתוקף, יהנו המעסיקים בענף מהטבת מס משמעותית שתסייע להם להסתגל להוראות החדשות של החוק.
מסעדת "עד העצם" המיתולוגית מהרצליה פיתוח פותחת בימים אלה סניף חדש בקניון כפר סבא הירוקה המתהדר בקונספט חדש וצעיר