כלים

מתכון למרק בטטה בניחוח קארי: באדיבות רשת רולדין

marakbatataחומרים ל- 6 מנות

100 גרם בצל - קוביות

100 גרם גזר – קוביות

1 כפית שום כתוש

1 כפית ג'ינג'ר קצוץ

50 גרם חמאה

1 ק"ג בטטה חתוך לקוביות

2 ליטר מים

1 כף קארי

1 כף דבש

מלח, פלפל שחור גרוס

חופן כוסברה קצוץ

מיכל יוגורט להגשה

אופן הכנה:

  • מאדים בחמאה את הבצל והגזר עד ריכוך, מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומאדים כ- 2 דקות

  • מוסיפים את הבטטה והמים .

  • מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות עד ריכוך

  • טוחנים במעבד מזון

  • מתבלים בקארי

  • מתבלים במלח ופלפל

  • בהגשה מוסיפים כף יוגורט לכל מנה ומעטרים בכוסברה