חומרים:
1.5 ק"ג בשר חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים קצוצים
1/4 כוס שמן
1/2 כוס רסק עגבניות
4 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל, פפריקה
(קמח)
אופן הכנה:
בסיר מטגנים את הבשר לשמן עד להשחמה קלה.
מוסיפים לסיר את הבצל, השום והתבלינים.
מערבבים את הרסק בכמות שווה של מים ויוצקים מעל.
מביאים לרתיחה ומקטינים את האש.
מבשלים במשך כשעה וחצי עד שעתיים עד לריכוך הבשר.(אם הרוטב לא סמיך מספיק ניתן להסמיכו בעזרת קמח בלול במים קרים).