פילה דניס ברוטב חמאה, רוזמרין ויין לבן - מתכון מיוחד של השף עידו אלקיים, המתמחה בסדנאות ואירועים‏ קולינריים

כלים

חומרים:

4 פילה דניס

100 ג' חמאה

100מ"ל יין לבן( רצוי איכותי)

גרידת לימון מחצי לימון

1 שום כתוש

ענף רוזמרין קצוץ

מלח פלפל

שמן זית

ניתן להשתמש ביין מבעבע.

אופן ההכנה:

מחממים מחבת ומוסיפים שמן זית.

מכניסים את הדגים על הצד של העור קודם.

מבשלים 3/4 בישול והופכים על הצד השני.

עד למוכנות. ומציאים מהאש.

שופכים את היין לאותו מחבת ומרתיחים.

מוסיפים את השום, רוזמרין והגרידת לימון.

מתבלים מלח פלפל.

מכבים את האש ומוסיפים את החמאה.

מערבבים עד שהיא נמסה ומוזגים על הדג.