דג פורל בר בי קיו על האש - מרכיבים ל-2 סועדים. טיפ: מומלץ להשתמש ברשת מיוחדת לצליית דגים ולשמן את משטח הצלייה
מצרכים:
2 דגי פורל שלמים (כ-450 גרם האחד)
3 כפות שמן זית
2 כפות שמן חמניות
2 שיני שום כתוש
1 לימון טרי
3 עגבניות חצויות, על שיפוד
2 קורט מלח גס
פלפל שחור
אופן ההכנה:
יוצרים 3 חתכים משני צידי הדג.
מכינים בלילה (מרינדה) מכל המרכיבים ומברישים את הדגים.
מכינים את הגריל על עוצמה בינונית, ומניחים את הדגים לצליה, כ-4 דקות בכל צד.
מניחים כל דג בצלחת כשמעליו מניחים שיפוד עגבניה.