מתכון לפילה פורל ברוטב דומו מילאנו, המבוסס על יין לבן, שמן זית, חרדל ופסטו. המרכיבים ל-4 סועדים
4 נתחי פילה פורל – 2 אדום, 2 לבן
3 כפות רוטב פסטו איכותי
3 כפות שמן זית
4 שיני שום כתוש
1 כפית חרדל
3 כפות יין לבן
1 לימון טרי
קורט מלח ים
פלפל שחור
אופן ההכנה:
מכינים בלילה מהשמן, יין, חרדל, מלח ופלפל.
מברישים את פילה הדג משני צידיו. מניחים על מחבת פסים חם מאוד, למשך 2 דקות מכל צד, ומוציאים מהאש.
באותה מחבת, מקפיצים את שיני השום עם הנוזלים שהצטברו במחבת ומכבים את האש. מוסיפים מיץ לימון ואת רוטב הפסטו. לאחר מכן מורחים על הדג.