כלים

מתכון לשיפודי פילה פורל בסגנון תאילנדי, ברוטב צ'ילי ובירה - מרכיבים ל-4 סועדים (8 שיפודים). מומלץ להגיש בליווי נודלס מוקפץ עם ירקות

4 נתחי פילה פורל לבן

3 כפות רוטב צ'ילי חמוץ פיקנטי

8 עגבניות שרי

8 בצלצלי שאלוט

חצי חציל חתוך לקוביות

3 כפות שמן זית

2 שיני שום כתוש

1 כף גרידת לימון

חצי בקבוק בירה לבנה

3 כפות קורנפלור מלאות

שמן לטיגון עמוק

1 ביצה

קורט מלח

פלפל לבן

אופן ההכנה:

מכינים בלילה מכל החמרים למעט הצ'ילי.

חותכים את פילה הפורל מתבלים בבלילה, כך שהקוביות מצופות ברוטב.

משפדים את קוביות הפורל יחד עם עגבניות השרי, קוביטות חצילים והבצלים, ומטגנים בשמן עמוק.

מוציאים ןמניחים על נייר סופג את השיפודים ולאחר מכן מניחים שיפוד במרכז הצלחה ומוזגים מעל רוטב צ'ילי.