כלים

בבית האוכל של כפר הנופש מרום גולן ובבית הקפה קופי ענן הסמוך, על ראש הר בנטל בגובה 1,160 מטר מעל פני הים, ניתן ליהנות מטעמם המשודרג והאיכותי של אוזני המן מקוריים פררו- רושר, יצירות פרי ידיה של הקונדיטורית תקווה עורי שממשיכה לחדש ולרענן את הטעמים המקובלים והמוכרים בקונדיטוריה במטעמים וניחוחות חדשים

30-40 אוזני המן

חומרים לבצק:

420 גרם קמח

7 גר' אבקת אפיה

200 גרם חמאה

110 גרם אבקת סוכר

1 חלמון

1 ביצה

קורט מלח

1 כפית תמצית וניל

סוגי מילוי אפשריים:

לאוזן המן "פררו רושר"- להניח כפית ממרח נוטלה במרכז העיגול של אוזן ההמן ואגוז לוז במרכזו.

ממרח חלבה

ממרח שוקולד

מלית פרג

אופן הכנה:

לאחד את כל חומרי הבצק ולהשאיר למנוחה כ- 1/2 שעה.

לרדד וליצור עיגולים מהבצק, לשטח אותם ולמלא במילוי הרצוי.

לקפל משלושה כיוונים למרכז ולהדק, עד יצירת אוזן המן.

אופים בחום בינוני של 180 מעלות עד שמזהיב (בערך כ-15 דקות).