מתכונים לקוקטיילים: "אפולון" ו"גרין פיז", קוקטיילים מיוחדים על בסיס תפוחים ווודקה. המתכונים באדיבות תאגיד הפירות בראשית
Apolonחצי תפוח גרנד סמית של בראשית
30ml וודקה גריי גוס
20ml שנאפס תפוח
דש סירופ קינמון
סודה
מקל קינמון
אופן ההכנה:
לכתוש את התפוח היטב ולהעביר לשייקר ,להוסיף את הוודקה גריי גוס , השנאפס, סירופ הקינמון. להוסיף את קוביות הקרח ולשקשק היטב. להעביר לכוס High Ball ולמלא עד הסוף בסודה. לקשט בפלחי תפוח ובמקל הקינמון.
Green Fizz
חצי תפוח גרנד סמית טרי ושטוף
20ml סירופ אבטיח
20ml סירופ קיווי
30ml וודקה גריי גוס
אופן ההכנה
לכתוש את התפוח היטב, להעביר לשייקר ידני ולהוסיף את הוודקה גריי גוס , סירופ האבטיח וסירופ הקיווי, והקרח, לשקשק היטב ולהעביר לכוס High Ball ומלא עד הסוף עם סודה. לקשט עם קוביות תפוח.