כלים

מתכונים לקוקטיילים: "אפולון" ו"גרין פיז", קוקטיילים מיוחדים על בסיס תפוחים ווודקה. המתכונים באדיבות תאגיד הפירות בראשית

Apolon

חצי תפוח גרנד סמית של בראשית

30ml וודקה גריי גוס

20ml שנאפס תפוח

דש סירופ קינמון

סודה

מקל קינמון

אופן ההכנה:

לכתוש את התפוח היטב ולהעביר לשייקר ,להוסיף את הוודקה גריי גוס , השנאפס, סירופ הקינמון. להוסיף את קוביות הקרח ולשקשק היטב. להעביר לכוס High Ball ולמלא עד הסוף בסודה. לקשט בפלחי תפוח ובמקל הקינמון.

Green Fizz

חצי תפוח גרנד סמית טרי ושטוף

20ml סירופ אבטיח

20ml סירופ קיווי

30ml וודקה גריי גוס

אופן ההכנה

לכתוש את התפוח היטב, להעביר לשייקר ידני ולהוסיף את הוודקה גריי גוס , סירופ האבטיח וסירופ הקיווי, והקרח, לשקשק היטב ולהעביר לכוס High Ball ומלא עד הסוף עם סודה. לקשט עם קוביות תפוח.